Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL CLUB CETATEA

13 cu ghinion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Remiza cu Pambac, consemnată în a XIII-a etapă a Ligii a III-a, a avut darul să-i aducă pe fotbaliştii suceveni cu picioarele pe pământ. După o evoluţie nici prea-prea, dar nici foarte-foarte, elevii lui Marian Pană s-au împiedicat de o echipă care a venit pe Areni să-şi vândă foarte scump pielea.

Conştienţi de statutul lor de outsideri în faţa unei grupări care nu pierduse nici măcar un punct până la ora meciului de vineri, băcăuanii nu s-au dat în lături de la nimic pentru a obţine remiza mult visată. Marcajul strict, dar şi faulturile repetate au dus la fragmentarea peste măsură a jocului, fapt ce i-a iritat la culme pe suceveni, care nu au putut astfel să-şi valorifice tehnicitatea şi jocul de pase superior.

Fără îndoială că în economia partidei au contat mult şi absenţele unor fotbalişti importanţi din primul unsprezece al Cetăţii, ca Roheţki, Onciu, Colban sau Iordache, în vreme ce la Tomaz s-a instaurat o vizibilă stare de oboseală, după ce a fost folosit constant atât la prima echipă, cât şi la formaţia „satelit”.

Chiar şi aşa, pe fondul unui debut de repriză secundă mult mai bun, sucevenii au reuşit să puncteze prin Dicher şi se părea că sucevenii au ajuns la maturitatea să câştige chiar şi atunci când nu prind o zi tocmai bună. Din păcate, de ce s-a temut antrenorul Maria Pană nu a scăpat şi oaspeţii au marcat dintr-o fază fixă la care mult lăudata apărare a Cetăţii nu a avut nici o reacţie.

Cu toate că acest rezultat a fost receptat de multă ca lume ca o înfrângere, şi poate e normal să fie aşa după doisprezece victorii consecutive, remiza cu Pambac nu schimbă prea mult datele problemei în lupta pentru promovare, unde există o singură mare favorită: FC Cetatea Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 cu ghinion.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 cu ghinion0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei