Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agentul belea

Dat afară din Poliţie, după ce-a refuzat să sufle în alcooltest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent din cadrul Poliţiei Broşteni a fost dat afară de mai marii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce s-a izbit cu maşina de serviciu într-un podeţ, a părăsit locul accidentului şi a refuzat, ulterior, să fie verificat cu alcooltestul de către colegii săi.     

Toată povestea s-a petrecut în seara zilei de 22 de octombrie 2007, atunci când, la Serviciul unic de preluare a apelurilor de urgenţă –112, o persoană a sesizat faptul că una dintre maşinile Poliţiei Broşteni este izbită într-un podeţ de pe marginea drumului, iar la faţa locului nu este nici urmă de poliţist.

Un echipaj de Poliţie trimis la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă şi că, într-adevăr, poliţistul de la volan, identificat în persoana agentului Marius Boboc, a plecat de la locul accidentului. Deşi a fost sunat de colegii săi şi chiar de şeful Poliţiei Broşţeni, agentul Boboc, care între timp s-a dus acasă, deşi era în timpul serviciului, a refuzat să se mai întoarcă la faţa locului. Adus în cele din urmă la sediul Poliţiei Broşteni, agentul Boboc a început să facă scandal, luându-şi la rost colegii. Agentul s-a dat în spectacol şi în momentul în care i s-a cerut să sufle în alcooltest.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:00, după ce, aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza satului Lungeni, agentul Marius Boboc a scăpat controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens.             

 

Dosar penal pe numele agentului Boboc

 

Informaţiile reporterilor Monitorului de Suceava au fost confirmate şi de Biroul de Presă al IPJ Suceava. „Cu  ocazia cercetărilor efectuate, agentul a refuzat să prezinte evenimentul în care a fost implicat. De asemenea, a refuzat testarea cu etilotest pentru verificarea alcoolemiei, iar atitudinea pe care a avut-o faţă de colegii care cercetau evenimentul a fost una nedemnă”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subinspectorul Bogdana Crăciun. Aceasta a anunţat şi că decizia de destituire din Poliţie a agentului Boboc a fost luată în urmă cu câteva zile de Consiliul de Disciplină al IPJ Suceava.

Totodată, în urma circului de acum aproximativ două săptămâni, Boboc s-a ales şi cu un dosar penal. „Precizăm că s-a început urmărirea penală împotriva lui Marius Boboc pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz serviciu contra intereselor publice şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice”, a completat Bogdana Crăciun.

În faţa Consiliului de Disciplină al IPJ Suceava urmează să ajungă şi agentul şef Cătălin Costel Radu, prins, în seara zilei de 27 octombrie a.c., cu o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat. Poliţistul a fost dat de gol de modul în care conducea în trafic maşina radarului: cu o viteză mult sub limita legală şi în zig-zag. Agentul şef Radu a reuşit să-şi amâne judecata pentru o vreme, internându-se la Psihiatrie, însă surse din rândul mai marilor IPJ Suceava ne-au mărturisit că sunt şanse foarte mici ca acesta să mai rămână în Poliţie.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dat afară din Poliţie, după ce-a refuzat să sufle în alcooltest.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Dat afară din Poliţie, după ce-a refuzat să sufle în alcooltest5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei