Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

CFR Cluj rămâne neînvinsă în Liga I

Formaţia CFR Cluj a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, rămânând astfel neînvinsă în actualul sezon şi administrând gazdelor a treia înfrângere din 2007/2008, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost înscrise de Trică '40 şi Culio '73.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 40, prin Eugen Trică. După o incursiune pe dreapta a oaspeţilor, Culio a centrat din apropierea colţului terenului, iar Trică a reluat din şase metri din faţa lui Hăisan în bara din dreapta portarului, mingea lovind şi cealaltă bară iar apoi intrând în poartă.

În minutul 73, CFR Cluj a mărit diferenţa prin Culio, care a trimis mingea în poartă cu un şut de la aproximativ 17 metri, în stânga lui Hăisan.

Culio a fost eliminat trei minute mai târziu, el primind al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu după ce a intrat pe teren fără a avea acordul arbitrului, la puţin timp după ce primise îngrijiri medicale la margine.

La partidă au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, dintre aceştia 100 fiind fani ai CFR Cluj.


Gloria Bistriţa - Farul Constanţa, scor 1-0

 

Echipa Gloria Bistriţa a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Farul Constanţa.  Răzvan Dobre a marcat golul victoriei pentru Gloria Bistriţa, în minutul 73, când a scăpat singur pe stânga şi l-a învins pe portarul George Curcă cu un lob din colţul careului de şase metri.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Teodora Albon, ajutată de asistenţii Adrian Vidan şi Ovidiu Maier şi de rezerva Istvan Kovacs. Observatorii întâlnirii au fost Romeo Paşcu şi Cristian Dulca.

La meci au asistat 200 de spectatori. Echipa Farul a fost încurajată la Bistriţa de 15 suporteri, în timp ce galeria Gloriei a fost formată din 20 de persoane.

Pe toată durata partidei a plouat, iar temperatura a fost sub 10 grade Celsius. Terenul a fost unul foarte greu, iar la pauză copiii de mingi şi angajaţi ai clubului Gloria au reaşezat brazdele smulse în primele 45 de minute.

La partidă a asistat şi jucătorul Cristian Coroian, de la Gloria Bistriţa, indisponibil după ce la un meci cu Universitatea Craiova şi-a fracturat patru coaste în urma unui contact cu portarul Mircea Bornescu. El a urmărit meciul de la masa presei, împreună cu prietena sa.

 

UTA Arad - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-3

 

Echipa UTA Arad a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul susţinut, ieri, în compania formaţia Pandurii Târgu Jiu.  Pentru UTA au marcat Mircea Ilie '32 şi 38 (penalti) şi Simao '40, în timp ce pentru Pandurii au înscris Fl. Stângă '64 şi I. Iordache '83 şi '87 (penalti).

Mircea Ilie a deschis scorul în minutul 32, după o greşeală a fundaşului Alin Rus.

Acelaşi Mircea Ilie a marcat din nou în minutul 38, dintr-un penalti dictat după un henţ în careu al lui Adrian Rusu.

UTA îşi majorează diferenţa în minutul 40, atunci când Simao a marcat primul său gol în Liga I, printr-o lovitură liberă de la circa 35 de metri de pe partea dreaptă. Simao a venit în faţa camerelor de luat vederi şi şi-a ridicat tricoul pentru a arăta un maiou pe care scria "Pentru dl Bara".

Arădenii au rămas în zece în minutul 45+3, atunci când Mircea Ilie a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, al doilea galben fiind primit pentru simulare.

Pandurii a redus din diferenţă în minutul 64, atunci când Florin Stângă a marcat cu un şut de 25 de metri.

Ilie Iordache a marcat pentru Pandurii în minutul 83, când lovitura liberă de la circa 16 metri executată de el a atins zidul şi a intrat în poarta apărată de Huţan.

Pandurii a restabilit egalitatea în minutul 87, atunci când Ilie Iordache a transformat un penalti acordat de Cristian Balaj după ce arădeanul Djokovici l-a ţinut de tricou pe Liviu Mihai, în careu.

Gorjenii au fost aproape de victorie în minutul 90, atunci când Liviu Mihai a reluat cu capul de la şapte metri, însă mingea a lovit bara porţii apărate de Huţan.

La partidă au asitat circa 1400 de spectatori, dintre care 20 de suporteri ai echipei Pandurii. Începând din minutul 5, fanii arădeni au început să solicite revenirea finanţatorului Nicolae Bara.

 

Universitatea Craiova - Dinamo, scor 1-1

 

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, împotriva formaţiei Universitatea Craiova.

Golurile au fost marcate de C. Tănasă '36, pentru Universitatea Craiova, respectiv Dănciulescu '80.

În minutul 30, gazdele au cerut penalti de două ori la aceeaşi fază, acuzând henţuri la Dănciulescu şi Cătălin Munteanu, însă arbitrul Tiberiu Lajos a lăsat de fiecare dată jocul să continue.

Ciprian Tănasă a deschis scorul pentru Universitatea Craiova, în minutul 36. La o centrare a lui Velcovici în careul dinamovist, fundaşul John Galliquio a ratat intercepţia, mingea a ajuns la Tănasă, care a scăpat din marcajul lui Ştefan Radu şi l-a invins, din patru metri, pe Bogdan Lobonţ.

În minutul 43, Ionel Dănciulescu a trecut pe lângă golul egalizator, un şut al său din interiorul careului lovind bara din stânga portarului Mircea Bornescu.

Gazdele au cerut din nou penalti în minutul 50, acuzând un henţ comis de Galliquio la o centrare în careu. În minutul 52, dinamovistul Claudiu Niculescu a trimis mingea în poartă, dar după ce de la margine se indicase ofsaid.

Ionel Dănciulescu a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 80, când a marcat cu un şut din voleu de la marginea careului, mingea sărind chiar în faţa lui Bornescu.

În minutul 85, Niculescu a marcat din nou pentru Dinamo din poziţie de ofsaid, golul nefiind validat.

Înaintea meciului, un preot a sfinţit vestiarul Universităţii Craiova.

La partidă au asistat 22.000 de spectatori.

Galeria Universităţii a afişat un banner pe care scria "Dinamo+MAI=Love"

Fanii dinamovişti, aproximativ 250, au scandat "Înapoi în Serie B", aluzie la faptul că în urmă cu două sezoane Universitatea Craiova a evoluat în eşalonul secund.

 

Gloria Buzău  - Oţelul Galaţi, scor 3-2 

 

Formaţia Gloria Buzău a învins, sâmbătă, la Galaţi, cu scorul de 3-2 (2-0), echipa Oţelul, înregistrând astfel prima victorie în deplasare în actualul sezon.

Golurile au fost marcate de Emil Jula '76 (penalti), '85 pentru gazde şi Cătălin Vlaicu '1, Valentin Simion '27, Claudiu Ionescu '58 pentru Gloria Buzău

Cătălin Vlaicu a deschis scorul încă din primul minut de joc. La o centrare de pe dreapta a lui Claudiu Ionescu, Vlaicu a reluat spre poartă, Kouha a respins însă tot la jucătorul buzoian, care a împins mingea în plasă.

În minutul 27, Simion a reluat în plasă din faţa porţii, după o centrare de pe dreapta de la Paleacu.

Oaspeţii au mărit diferenţa în minutul 58, când Claudiu Ionescu a scăpat pe contraatac şi a şutat în poartă din interiorul careului de 16 metri.

Centralul Radu Petrescu a acordat penalti pentru Oţelul în minutul 76, după un fault al lui Jozici asupra lui Jula. Acesta din urmă a executat penaltiul şi a adus primul gol pentru Oţelul.

În minutul 85, Jula a înscris din nou, din cinci metri, după o centrare a lui Szekely de pe dreapta.

La partidă au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

 

Universitatea Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1

 

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Pentru U Cluj a marcat N. Jovanovici '14, în timp ce pentru Ceahlăul a înscris V. Frunză '58.

În minutul 14, Universitatea Cluj a deschis scorul prin Nemanja Jovanovici, care a marcat cu latul după o pasă de la Goga.

Ceahlăul a egalat în minutul 58, prin Viorel Frunză, care a marcat cu capul după o centrare de pe partea stângă de la Schumacher.

Universitatea Cluj a marcat în minutul 90+1 prin Andrei Mureşan, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR Cluj rămâne neînvinsă în Liga I.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CFR Cluj rămâne neînvinsă în Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei