Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Vârfuri boante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu am încă toate datele problemei, dar parcă văd că şi rezultatele acestei etape vor fi în favoarea Clujului ceferist. După ce miercuri două dintre urmăritoare, Urzicenii şi Dinamo, s-au anihilat reciproc, aseară va fi fost rândul altora, Poli şi Steaua, Rapidul şi din nou Urzicenii. Asta în timp ce Dinamo s-a mai împotmolit o dată, inclusiv la propriu, pe terenul oltenilor. Bineînţeles, clujenii s-au ajutat şi ei singuri în partida cu Vasluiul lui Dorinel, în urma căruia a mai dispărut un “zero” din clasament. Mă refer la rubrica înfrângerilor acasă pentru vasluieni, care era la fel de imaculată ca rubricile egalurilor şi înfrângerilor în deplasare pentru clujeni.

Concret, doar despre Dinamo pot emite consideraţii. Zenga a mai făcut un pas mic înainte, dar cred că punctul cucerit a fost ca un premiu excesiv pentru bucureşteni. Terenul greu i-a incomodat evident pe jucătorii tehnici, Boştină şi Cătălin Munteanu, acesta din urmă înotând efectiv în zona mediană. S-a văzut cât a ajuns să însemne Adrian Cristea pentru Dinamo, pe lângă faptul că este mereu capabil de a scăpăra o idee, acesta ar fi făcut faţă şi din punct de vedere fizic pe un gazon ca acela de pe Centralul din Bănie. Spre deosebire de conaţionalul său, Nicolo Napoli a aruncat în luptă un jucător tehnic, Wobay, abia spre final, atacantul din Sierra Leone având misiunea clară de a exploata zona mai puţin afectată de pe flancul stâng. Revenind la Dinamo, degeaba se încearcă un joc ofensiv, cu alinierea unui trident în atac, dacă toate vârfurile sunt boante. În ciuda golului marcat (din poziţie de mijlocaş!), Dănciulescu nu se mai lipeşte de gol în situaţii clare de “unu la unu” cu portarul advers, a se vedea şi meciurile cu Poli sau Unirea. Niculescu nu se mai lipeşte în general de nimic, ar trebui vândut cât nu-şi compromite cota de tot! Cât despre Bratu... Îmi aduce aminte de călăreţul fără cap! Nu pentru că n-ar lovi bine mingea cu acea parte a capului, dar când eşti capabil să fii surprins la nesfârşit în ofsaid înseamnă ca ai o problemă la partea superioară. Nu trebuie să ai doctorate ca să dejoci tactica la ofsaid, e suficient să te ducă o ţâră capul şi măcar în jumătate din cazuri izbuteşti cumva să te strecori. În concluzie, Dinamo şi-a cam pierdut atuurile din ofensivă, stă prea mult în Cristea, variantele de rezervă constând doar în Boştină şi în loviturile de colţ. Rămâne de văzut ce se va schimba după recuperarea lui Zicu. Se mai aude prin târg şi numele lui Thereau... Despre Elton, nimic?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vârfuri boante.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vârfuri boante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei