Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2007 - Anul XII, nr. 255 (3630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Banul, ochiul dracului

Înjurături şi scandal pe drepturile de televiziune

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, după Adunarea Generală Extraordinară a Ligii, că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a ieşit înjurând din sala de şedinţe, deoarece nu dorea ca licitaţia privind drepturile TV să se facă cu garanţie, în timp ce restul cluburilor doreau acest lucru. "Nu a fost vorba să vândă separat drepturile, e o chestiune de principii. El (n.r. - Gigi Becali) a zis să nu se dea garanţia şi să se dea un caiet de sarcini internaţional, iar noi apoi i-am spus că fără garanţie nu se mai face nimic de acum înainte. Cine nu depune banii, nu poate să câştige drepturile, iar lui nu i-a convenit", a spus Dragomir. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a participat, luni, doar 50 de minute la Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi a ieşit din sala de şedinţe trântind uşa şi înjurând. Pe parcursul celor 50 de minute, Gigi Becali a fost auzit înjurând şi ţipând în sala de şedinţe. Becali a trântit uşa şi a părăsit Adunarea Generală, iar la ieşirea din sediul LPF a spus doar: "Lăsaţi-mă în pace!". Oficialul LPF a afirmat că lui i-a adresat Becali injuriile. "Copos nu era supărat, domnul Becali nu a înţeles despre ce era vorba şi a părăsit sala în stilul caracteristic. Lui nu poate să-i explice nimeni nimic, pentru că el e atoateştiutor. Se pricepe la toate, aşa că o să-l lăsăm să facă ce vrea, dar nu se poate să aibă vocabularul pe care l-a avut când a ieşit din sală. Mie mi-a adresat vorbele jignitoare, pentru că i-am spus să fie ascultaţi toţi membrii Adunării Generale. Nu e scandal între Becali şi Dragomir în opinia mea, dar eu cât sunt aici nu mă las călcat în picioare de nimeni. Becali mă înjură pe mine şi eu pe el", a completat Dragomir. Referitor la licitaţia privind drepturile de televizare, Dragomir a explicat modul în care aceasta va decurge. "Eu am spus că cine vine să cumpere drepturile să vină să depună peste 20 de milioane de dolari garanţie şi după aceea să se facă licitaţie. Apoi facem 50-50 la sută din banii obţinuţi din revânzare şi să ne rămână şi cei 20 de milioane de dolari", a adăugat Dragomir.

 

Borcea şi Mureşan, în Comitetul Executiv al FRF

 

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, l-a "învins" cu 13 voturi pentru şi 2 împotrivă, pe finanţatorul rapidist George Copos, în timp ce preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a "dispus" cu 15-1, de omologul său de la Pandurii, Marin Condescu, pentru cele două locuri din CEx al FRF. Borcea şi Copos au candidat pentru locul pe care grupările din Bucureşti îl au asigurat în Comitetul Executiv (CEx) al FRF, după ce mandatul de doi ani al clubului Steaua a expirat. Oficialul dinamovist a primit 13 voturi, în timp ce Copos numai două. Trei reprezentanţi ai cluburilor din Liga I, care au participat la Adunarea Generală a LPF, s-au abţinut. Pentru cel de-al doilea loc din Comitetul Executiv al FRF au candidat Marin Condescu (Pandurii Târgu Jiu) şi Iuliu Mureşan (CFR Cluj). Oficialul ardelean a obţinut 15 voturi, cel gorjean, unul, în timp ce doi reprezentanţi s-au abţinut. Mureşan îi va lua locul reprezentantului clubului Gloria Bistriţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjurături şi scandal pe drepturile de televiziune.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înjurături şi scandal pe drepturile de televiziune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei