Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2007 - Anul XII, nr. 255 (3630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest ruşinos

Boxeri români prinşi la furat în SUA

"

Asociaţia Internaţională de Box Amator (AIBA) a anunţat pe site-ul oficial că trei pugilişti români, Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan, au fost excluşi de la Campionatele Mondiale de box de la Chicago. "AIBA a primit informaţii potrivit cărora trei pugilişti români, care erau acreditaţi la CM, au încălcat Codul de Etică al AIBA în timpul şederii lor în Chicago. Un raport al poliţiei arată că Marius Bogdan Dinu, de 21 de ani, Ronald Gavril, de 21 de ani, şi Gabriel Iulian Stan, de 20 de ani, au fost prinşi furând din magazinul Nordstrom din Chicago, vineri seară, în 26 octombrie 2007. AIBA consideră acest tip de conduită total inacceptabil şi i-a trimis pe toţi cei trei sportivi şi pe şeful delegaţiei echipei României acasă, duminică. Cei trei pugilişti erau deja eliminaţi din turneu, iar toate cele patru persoane au primit o interdicţie pe viaţă din partea AIBA", notează site-ul forului mondial.

Preşedintele AIBA, Ching-Kuo Wu, a declarat că prin excluderea românilor s-a dorit să se arate că forul pe care îl conduce nu tolerează comportamentul necorespunzător în ring şi în afara ringului. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi-a cerut scuze pentru acest incident de la AIBA, Comitetul de Organizare a CM şi toţi sportivii participanţi la CM.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boxeri români prinşi la furat în SUA.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boxeri români prinşi la furat în SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei