Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2007 - Anul XII, nr. 255 (3630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eco maşină

Lăstunul vegetal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Abandonat pe străzile din Suceava, un autovehicul Dacia 500, cunoscut mai mult sub denumirea de Lăstun, a devenit o atracţie pentru toţi cei care trec pe lângă el. Construită în epoca de aur pentru a reduce costurile de producţie, dar şi consumul, fără a ţine cont însă de alţi indicatori, cum ar fi siguranţa sau confortul, micuţa maşină a avut o viaţă scurtă. Pentru că piesele de schimb au dispărut de pe piaţă, proprietarii au renunţat să mai folosească aceste autovehicule, care treptat au dispărut de pe şosele.

La fel s-a întâmplat şi cu Lăstunul de pe strada Mirăuţi, care în cei aproape doi ani de „odihnă” s-a transformat radical. Plină cu vegetaţie care iese până şi prin locurile unde cândva erau farurile, maşina aşteaptă cuminte ca cineva să o ducă la cimitir şi să-i facă înmormântarea.

Reprezentanţii Primăriei Suceava spun însă că există o mică problemă. „Deşi am făcut toate demersurile necesare, nu am reuşit să aflăm cine este proprietarul. Autovehiculul nu are număr de înmatriculare, iar vecinii spun că nu ştiu cine l-a abandonat acolo. Legea prevede că trebuie să găsim proprietarul, să-l somăm şi abia apoi să ridicăm maşina. În caz contrar, riscăm să fim daţi în judecată”, a declarat Teodor Vătui, şef serviciu sistematizare rutieră din cadrul Primăriei Suceava.

Aşa că, până când reprezentanţii administraţiei locale vor lua o hotărâre, eco-Lăstunul de pe strada Mirăuţi poate fi admirat şi fotografiat gratuit.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăstunul vegetal.
 Vizualizări articol: 2649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăstunul vegetal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei