Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2007 - Anul XII, nr. 231 (3606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

STEAUA

Victime sigure în meciul cu Arsenal?

"

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, luni, că atuurile echipei sale în meciul cu Arsenal din grupa H a Ligii campionilor sunt terenul propriu, publicul şi faptul că "roş-albaştrii" pornesc cu şansa a doua. "Dacă ne-am considera victime sigure, nu ne-am mai prezenta la meci. Suntem încrezători. Cu siguranţă nu va fi uşor, dar nici nu putem să ne considerăm bătuţi dinainte. S-au văzut multe meciuri în care echipele mai slab cotate au scos rezultate bune în faţa favoriţilor. Am fi mulţumiţi cu un joc bun şi un rezultat pe măsură. N-o să le fie uşor englezilor, Steaua va face totul să le fie cât mai greu la Bucureşti. Dacă am ajuns în Liga Campionilor, înseamnă că suntem cea mai bună echipă din România. Şi la Lyon Stelei îi se dădeau puţine şanse, la fel şi cu Valencia. Atuurile noastre? Publicul şi faptul că plecăm ca outsideri", a spus Ilie. Oficialul stelist a afirmat că toţi jucătorii de la Arsenal sunt valoroşi, dar că în atac diferenţa o face Van Persie, care va avea parte de o atenţie specială în Ghencea. Adrian Ilie a subliniat că fundaşul Dorin Goian, care acuză probleme medicale la spate, are şanse mici să joace marţi.

Pedrazzini: „Arsenal, o echipă de extratereştri”

Tehnicianul Massimo Pedrazzini a declarat, într-o conferinţă de presă, că adversara de marţi a Stelei, Arsenal, este foarte puternică, jucătorii acesteia fiind "extratereştri", însă acest lucru nu înseamnă că formaţia bucureşteană nu va riposta. "Este un meci foarte important pentru toţi, în cea mai importantă competiţie din lume. E o ocazie mare de a intra în istoria fotbalului. Nimeni n-a intrat în istorie dacă n-a făcut lucruri extraordinare. Dacă băieţii vor în istorie, atunci trebuie să facă o muncă extraordinară. Arsenal are jucători de mare calitate, m-a impresionat tot, mai ales faptul că au mereu 11 jucători în atac şi 11 jucători în apărare. Nu are puncte slabe, ci nişte situaţii care ies îţi pot da o şansă. Trebuie să jucăm repede şi să încercăm să finalizăm. Fiecare echipă are într-un meci momente mai slabe şi trebuie să fim inteligenţi şi practici pentru a marca", a spus Pedrazzini. Tehnicianul a precizat, râzând, că pe stelişti îi ajută faptul că Arsenal nu se antrenează pe stadionul Steaua, deoarece "nu strică gazonul". "Nu contează, s-au antrenat la Londra, unde au un teren foarte bun", a adăugat el. Massimo Pedrazzini a menţionat că a văzut patru meciuri disputate de Arsenal, cu adversare "de diverse categorii". "Nu s-a schimbat nimic, nici sistemul de joc şi au tratat foarte serios fiecare partidă. Asta înseamnă că vin să câştige mereu, că nu tratează superficial niciun meci", a afirmat antrenorul Stelei. Pedrazzini crede că Steaua trebuie să aibă încredere în forţele proprii la meciul de marţi. "Chiar dacă jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din lume, începem de la 0-0 şi trebuie să avem încredere. Nu înseamnă că intrăm pe teren degeaba. Sperăm ca suporterii să ne ajute de la început până la sfârşit. Suferim, luptăm, jucăm fotbal cu Arsenal, care cu siguranţă va trata serios meciul", a spus tehnicianul.

Lumea nu se prea înghesuie la meci

Aproximativ 11.000 de bilete dintr-un total de 23.000 tipărite pentru meciul Steaua - Arsenal, din grupa H a Ligii Campionilor, au fost vândute până în prezent, a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală. În această cifră sunt incluse şi aproximativ 9.000 de bilete vândute, până sâmbătă, la pachet cu cele pentru partidele cu FC Sevilla şi Slavia Praga. La casele de la stadionul Steaua se aflau, luni după-amiază, doar cinci persoane. FC Steaua a pus în vânzare, duminică şi luni, aproximativ 10.000 de bilete pentru meciul cu Arsenal Londra. Este posibil ca la case să fie puse în vânzare bilete chiar şi în ziua meciului, marţi. Echipa Arsenal va fi însoţită la Bucureşti de 1.400 de suporteri, iar alte câteva sute de bilete au fost rezervate pentru invitaţi. Preţurile biletelor pentru partida Steaua - Arsenal Londra, programată marţi, la ora 21.45, şi care va fi transmisă în direct de Pro TV, sunt următoarele: 100 de lei la peluze, 200 de lei la tribuna a II-a, 300 de lei la tribuna întâi, 400 de lei la tribuna zero şi 500 de lei la fotolii.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victime sigure în meciul cu Arsenal?.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victime sigure în meciul cu Arsenal?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează