Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2007 - Anul XII, nr. 231 (3606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Legea prostituţiei politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele de jure al României şi de facto al PD, Traian Băsescu, s-a gândit că dacă trece moţiunea de cenzură a PSD ar fi bine să facă el un guvern cu PD, PLD şi PNL, însă un PNL fără Călin Popescu Tăriceanu. A stat domnul preşedinte şi s-a mai gândit el la ţară şi a spus că ar merge şi un guvern de uniune naţională, ceea ce ar însemna că vor prinde funcţii şi PSD-ul, şi PRM-ul, şi UDMR-ul, şi PC-ul, şi BPL-ul, şi LPF-ul, şi FRF-ul, şi aşa mai departe. Îl las pe domnul Băsescu să se gândească la problemele globale ale ţării, iar eu o să mă gândesc la problemele politice ale judeţului. Varianta de lucru este Guvern PD-PNL-PLD. Ministrul PNL al Educaţiei, Cristian Adomniţei, l-a demis pe Petru Carcalete (PLD) din funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Suceava. Unul dintre cei doi adjuncţi ai Inspectoratului, Daniel Hrenciuc (PD), a rămas şi el fără slujbă. Celălalt adjunct, Vasile Monacu, a fost suspendat pentru un an de zile din PNL pentru că se presupune că este simpatizant PLD. Şeful PNL al Gărzii Naţionale de Mediu l-a înlocuit pe Adrian Căşuneanu (PD) din funcţia de conducere deţinută în cadrul Gărzii Regionale de Mediu. Locul lui Viorel Hrebenciuc (PD) la şefia Autorităţii Rutiere Române (ARR) – filiala Suceava urmează să fie luat de Iulian Angheluş (PNL). Preşedinta Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a „înţepat-o” un pic pe preşedinta Casei de Asigurări de Sănătate, Cristina Iordăchel (PD). Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, nu s-a ferit niciodată să-l facă de barabule pe liderul PLD, Theodor Stolojan. PNL Suceava l-a criticat în dese rânduri pe „trădătorul” Gheorghe Flutur. Preşedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a pus în sediile partidelor tablouri cu Brătienii. Deputatul PLD de Fălticeni Romică Andreica a tot sărit la muzică la foştii săi colegi din PNL. Şi exemplele de „bună colaborare” ar putea continua. Abia acum înţeleg de ce în urmă cu câteva săptămâni, secretarul general al PD, Vasile Blaga, milita pentru legalizarea prostituţiei. Şi-abia acum pricep că era vorba despre prostituţia politică.     

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legea prostituţiei politice.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Legea prostituţiei politice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează