Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2007 - Anul XII, nr. 231 (3606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

HANDBAL

Studenţii continuă sesiunea examenelor dificile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

După zece zile în care au disputat doar un meci amical la Bacău, studenţii suceveni revin în lupta Ligii Naţionale cu un meci foarte dificil în compania echipei numărul unu la acest moment, Steaua Bucureşti. Ca şi în prima etapă, când au reuşit să învingă Dinamo, elevii antrenorului Petru Ghervan îşi doresc să facă un meci foarte bun, la a doua întâlnire cu propri suporteri din acest sezon competiţional. Meciul de mâine va începe la sala LPS Suceava de la orele 19.00, cu două ore mai târziu decât era programat şi asta la cererea postului de televiziune Sport.ro, care va transmite în direct jocul. Întâlnirea este una foarte importantă pentru ambele echipe, dar mai ales pentru Steaua, care va veni la Suceava, la fel ca şi campionatul trecut, cu o galerie de 100 de susţinători. Steliştii vor veni astăzi la Suceava, având programat şi un antrenament de la orele 19.30 la sala LPS. Din fericire, în lotul echipei locale nu există accidentări, astfel că tehnicianul Petru Ghervan va putea să-şi trimită toţi jucătorii în confruntarea din teren, inclusiv pe Leonard Bibirig, care va debuta în acest sezon pe teren propriu. „Este unul din cele patru meciuri foarte dificile din debutul campionatului, dacă nu cel mai greu din tur, cu o echipă aflată în formă foarte bună, ce are şase jucători în echipa naţională. Vom începe meciul cu gândul de a face un joc cât mai bun şi în funcţie de cum se vor derula lucrurile în teren vom încerca să scoatem şi puncte”, a declarat antrenorul sucevean, Petru Ghervan. În celelalte meciuri disputate sâmbătă în această a treia etapă din turul Ligii Naţionale, nou promovata HC Odorhei a trecut pe teren propriu de Uztel Ploieşti 25-17 (14-9), Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău - CSM Medgidia 29-27 (12-12), Romvag Caracal - Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 16-28 (4-11), UCM Reşiţa - HC Minaur Baia Mare 37-27 (22-13), CSM D&C Oradea -  HCM Constanţa 25 – 25 (13 – 14), în timp ce disputa dintre Dinamo Bucureşti şi Universitatea Timişoara a fost reprogramată din cauza programului din cupele europene, la fel ca şi meciul de la Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii continuă sesiunea examenelor dificile.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii continuă sesiunea examenelor dificile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează