Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2007 - Anul XII, nr. 231 (3606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii mai bune

Prefectura a identificat clădirea în care s-ar putea muta Serviciul permise auto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Prefectura Suceava a identificat clădirea în care s-ar putea muta Serviciul permise auto, care în prezent îşi desfăşoară activitatea în condiţii total improprii, în câteva garaje şi o rulotă. Este vorba de sediul aparţinând Leumi Bank, de pe strada Mitropoliei, lângă hotelul Balada. Prefectul Orest Onofrei (foto) a declarat că spaţiul respectiv va fi scos la vânzare şi că aşteaptă ca Ministerul Internelor şi Reformei Administrative să aloce fondurile necesare pentru achiziţionarea lui. Decizia ministerului, a spus prefectul, va fi cunoscută până la jumătatea acestei luni. Onofrei a precizat că imobilul se pretează perfect activităţii de eliberare a permiselor de conducere, cu atât mai mult cu cât există teren şi pentru amenajarea unei parcări.

„Dacă Ministerul Internelor şi Reformei Administrative identifică resursele financiare, mai ales că sediul poate fi cumpărat şi în rate, practic într-o săptămână el poate deveni funcţional pentru serviciul public de eliberare a permiselor de conducere. Acolo primăria are şi un teren unde putem asigura şi parcarea”, a spus prefectul.

Onofrei a precizat că pentru celelalte servicii pe care Prefectura le are în subordine s-au creat condiţii civilizate şi există promptitudine din partea funcţionarilor. El a spus că paşapoartele se pot elibera acum în două ore, cu excepţia perioadelor de vârf,  arătând că spaţiul în care funcţionează acest serviciu a fost recompartimentat cu investiţii minime. Prefectul a ţinut să sublinieze că şi la caziere lucrurile s-au îndreptat.

„La ora actuală cazierele se dau în  condiţii civilizate şi pe loc. Ba mai mult, Suceava este singurul judeţ din ţară care are posibilitatea să elibereze cazierele în fiecare oraş şi municipiu, scutind populaţia să facă un drum până la Suceava. Avem un singur impediment, şi anume faptul că Centrul Naţional pentru Administrarea Bazelor de Date încă nu ne-a pus la dispoziţie accesul la datele persoanelor ca să putem elibera cazierul pe loc, şi probabil cu ajutorul Secretariatului General al Guvernului şi al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative lucrurile vor fi rezolvate”, a spus Onofrei.

Prefectul a mai ţinut să menţioneze că instituţia pe care o conduce are obligaţia să ofere cetăţenilor condiţii europene la serviciile pe care le are în subordine.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura a identificat clădirea în care s-ar putea muta Serviciul permise auto.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura a identificat clădirea în care s-ar putea muta Serviciul permise auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează