Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Terapii alternative

Cristaloterapia vindecă traumele emoţionale

Din timpuri străvechi, cristalele de cuarţ au fost folosite atât ca podoabe, cât şi ca instrumente terapeutice deosebit de eficiente în tratarea multor afecţiuni.
În terapie, se utilizează aranjamente de cristale şi pietre: aplicate direct pe corpul pacientului, pentru energizarea diferitelor remedii naturiste, pentru realizarea de elixire (diluţii din diferite plante medicinale ce au fost energizate cu ajutorul cuarţurilor şi pietrelor).
Ca bijutierii, efectul terapeutic apare doar după ce sunt purificate (cuarţurile se ţin şapte zile într-un amestec de sare marină şi apă, după care se spală şi se utilizează) şi energizate.
Vă prezentăm mai jos, principalele pietre şi cuarţuri, utilizate cu succes în tratarea dezechilibrelor emoţionale:
Cuarţul roz purifică şi armonizează la nivel energetic trăirile emoţionale, deblocând capacitatea de a primi şi a dărui iubire. El este vindecătorul rănilor sufleteşti, indiferent cât de profunde şi dureroase sunt acestea. Denumit şi “cuarţul iubirii”, el emană o energie catifelată şi blândă ce ne ajută să depăşim traume din trecut, să iubim din nou.
Kunzitul este o piatră ce canalizează iubirea către exterior, eliberează de teamă, de supărare şi anxietate. Dizolvă orice blocaj emoţional, el continuând procesul început de cuarţul roz. Energia kunzitului induce o ancorare în prezent, utilă persoanelor depresive, cu probleme sentimentale, celor ce nu reuşesc să se detaşeze de traumele din trecut.
Rodocrozitul pregăteşte corpul fizic pentru a deveni mai receptiv la iubire. Eliberează plexul solar, de acumulările negative, combinându-se foarte bine în plan terapeutic cu malachitul.
Aventurinul este un cuarţ ce dizolvă gândurile şi sentimentele negative legate de planul fizic, reflectă o rază verde, revigorantă, curativă, fiind un „panaceu universal” în vindecare, putând fi plasat oriunde există o suferinţă. Linişteşte emoţiile. Poate fi purtat în perioade stresante, ajutând în menţinerea echilibrului şi armoniei. În aranjamentele terapeutice se foloseşte alături de malachit (malachitul aduce suferinţele emoţionale la suprafaţă iar aventurinul le linişteşte şi le dizolvă) şi cuarţul roz.
Malachitul aduce toate emoţiile negative la suprafaţă, pentru conştientizarea lor şi ne ajută să ne detaşăm de ele. Este principala piatră care duce în plan terapeutic la ”eliberare emoţională”.
Jadul verde, are efect calmant, relaxant. Temperează stările de furie, aduce claritate şi arată adevăratele cauze ale dezechilibrelor. De asemenea, ajută fiinţa umană să îşi extragă energia din trăirile interioare.
Turmalina verde canalizează energia către locul dorit, stimulează sistemul nervos. Energia sa rafinată, pătrunde pe toate nivelurile conştiinţei, mărind viteza procesului de vindecare. Pe măsură ce corpul fizic îşi modifică frecvenţele, aliniindu-se cu energia turmalinei verzi, se produce o reechilibrare a balanţei hormonale, ce influenţează pozitiv starea psiho-emoţională.
Selenitul (Piatra lunii sau Adular) aduce la suprafaţă şabloanele emoţionale din trecut şi le dizolvă, îi ajută pe bărbaţi să-şi integreze aspectul feminin al naturii lor.
Cuarţul fumuriu elimină sentimentele de frustrare, calmează, absoarbe energiile negative. Curăţă la nivel subconştient, ajutând la depăşirea problemelor emoţionale din trecut. Uşurează saltul către o nouă etapă a vieţii sentimentale. Este util persoanelor ce au trecut prin perioade marcate de depresii psihice, persoanelor obosite, ”ieşite din prezent”.
Cristaloterapia, ca metodă de vindecare, trebuie utilizată DOAR sub îndrumarea şi supravegherea unui terapeut specialist, şi nu exclude tratamentul medical clasic.

MOISOIU TRAINING METHODS

Psiholog - psihologia muncii – organizaţională
- psihologia transporturilor
Trainer style life
Terapeut – terapii alternative

E-maill: training.reality@gmail.com
Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristaloterapia vindecă traumele emoţionale .
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristaloterapia vindecă traumele emoţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei