Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Flutur vrea ordine în urbanism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că o echipă de specialişti din cadrul acestei instituţii, coordonată de noul arhitect şef al judeţului, Elena Moroşan, va face ordine în urbanism în toate localităţile sucevene. Flutur a precizat că Elena Moroşan i-a luat locul fostului arhitect şef Constantin Rabiniuc, acesta părăsind funcţia după ce a ieşit la pensie.
„În perioada următoare vom instrui specialiştii în urbanism din cadrul primăriilor din întreg judeţul, pentru că am constatat o slabă pregătire a acestora. De asemenea, vom revizui toate procedurile de avizare a construcţiilor şi, în acelaşi timp, vom efectua controale, prin arhitectul şef, privind respectarea acestor proceduri şi a liniilor arhitecturale”, a declarat Gheorghe Flutur.
El a precizat că în mai multe localităţi ale judeţului există probleme din punct de vedere al peisagisticii. Şeful administraţiei a spus că echipe din cadrul CJ Suceava se vor deplasa în judeţ pentru a verifica modul în care sunt amplasate indicatoarele rutiere şi cele turistice, dar şi pentru a dispune măsuri pentru amenajarea corespunzătoare a localităţilor.
Gheorghe Flutur s-a declarat nemulţumit de faptul că în mai multe localităţi există situri industriale lăsate în paragină, care ar trebui amenajate corespunzător.
„Nu este o imagine frumoasă atunci când treci pe lângă aceste zone. Sunt fabrici privatizate la care acum se văd doar bălăriile. Nu este normal, şi din acest motiv am solicitat primarilor să dispună luarea unor măsuri pentru ca aceste zone să fie ecologizate şi amenajate corespunzător”, a spus Flutur. El a dat ca exemplu fosta fabrică de mucava din Molid, dar şi fabrica de cherestea din Frasin, precizând că acestea arată „îngrozitor” în momentul de faţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ordine în urbanism.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur vrea ordine în urbanism4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Construiti la periferie, lasati sapatiile verzi! trimis de
( 5 aug 2009, 13:32:09
Pacat ca, ,,gospodarii de ieri '' ,trepadusii de arhitecti sefi ce au fost la conducere, si-au batut joc de cartierele orasului: strazi inguste ,blocuri multe(dormitoare de campanie) fara parcuri etc. ...oras monoton unde nu-ti vine a te plimba din cauza mizeriei lasate de oameni puturosi....

Trebuie multe de facut ca orasul nostru sa fie atragator cit de cit!!

O raza de lumina se pare ca o aduce actuala echipa de specialisti din cadrul acestei institutii, coordonata de noul arhitect sef al judetului, Elena Morosan, va face ordine �n urbanism �n toate localitatile sucevene. Luati exemplul Bacaului si Piatra Neamt!

Sper sa nu se plafoneze!
2.   Luati exemplul Bacaului si Piatra Neamt trimis de
( 5 aug 2009, 14:01:58
...... Si Gura Humorului.
3.   Succes trimis de
( 5 aug 2009, 16:30:29
Ha ha ha......bai astronautilor.....aveti un Arhitect Sef care nu e arhitect ci inginer....dar n-are a face....drumarii fac case, topografii fac blocuri, inginerii fac arhitectura si voi articolarii faceti articole adik scriiciuni la ziar

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei