Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şapte reguli care pot fi încălcate în modă

Tendinţele în moda verii 2009 se remarcă prin culoare, fantezie şi lipsa inhibiţiilor, determinându-i pe stilişti să alcătuiască o listă cu câteva sfaturi de specialitate care încalcă deliberat regulile tradiţionale din acest domeniu, relatează iVillage.com.

Regula 1: Bijuteriile strălucitoare se poartă doar seara - Nu trebuie să aveţi o atitudine de "vampir" faţă de bijuteriile dumneavoastră. Puteţi să le permiteţi să strălucească şi în timpul zilei. Pentru a reuşi o combinaţie inspirată, este important ca şi articolele vestimentare pe care le purtaţi să fie clasice, dar sofisticate. Liniile simple nu vor atrage atenţia, dar vor pune în valoare bijuteriile pe care le purtaţi.

Regula 2: Renunţaţi la un accesoriu înainte de a ieşi din casă - În aceste zile, "mai mult" înseamnă cu adevărat mai mult. "Purtaţi toate hainele preferate în acelaşi timp", declară designerul Philip Crangi. "Accesoriile reprezintă modul în care oamenii îşi prezintă propria lor poveste. Sunt apreciate combinaţiile între nou şi vechi, între partea de sus şi cea de jos, între strălucitor şi articole personalizate. Toate pot fi purtate simultan", consideră acelaşi expert în modă.

Regula 3: Amestecarea modelelor sau contrastul de culori sunt interzise - O ţinută care combină aspectul unei fete cuminţi cu câteva accesorii fanteziste şi nebuneşti contribuie la obţinerea unor combinaţii amuzante. Două sau trei articole vestimentare neobişnuite, precum un pulover violet purtat cu o fustă "chartreuse" (verde-gălbuie), ar putea fi o combinaţie reuşită, declară designerul Rachel Comey. Totuşi, culorile trebuie alese în aceeaşi familie cromatică şi nu trebuie să amestecaţi articolele vestimentare care au mai mult de două culori. În această vară, o rochie cu imprimeuri florale devine un adevărat articol de succes când este purtată împreună cu o vestă asortată.

Regula 4: Lacul de unghii sărit trebuie şters imediat - Puteţi să vă refaceţi acest strat de lac, la câteva zile după ce a început să se ciobească, explică expertul în manichiură Ji Baek. Puteţi să folosiţi un alt lac, cu o culoare asortată, în zonele decojite, iar apoi să vopsiţi întreaga suprafaţă a unghiilor cu o singură culoare. În acest fel, puteţi să prelungiţi durata de viaţă a manichiurii dumneavoastră şi să îi oferiţi o patină personală.

Regula 5: Roşul este doar pentru buze şi unghii - Nuanţele şi umbrele de un roşu puternic oferă ochilor un aspect îndrăzneţ. Aplicaţi culoarea în mod gradual, propune specialistul în machiaj Pat McGrath, stratul cel mai întunecat de fard urmând să fie aplicat la baza genelor. Acest machiaj poate fi purtat cu o linie de contur fumuriu şi cu un mascara negru, aplicat pe vârful genelor. Pentru buze, se recomandă o nuanţă rece de roşu, pentru ca accentul să cadă asupra ochilor.

Regula 6: Nu se poartă denim cu denim - În acest sezon se poartă totuşi combinaţiile contrastante de denim. De exemplu, o pereche de jeans indigo închis pot fi purtaţi cu o cămaşă de denim în nuanţa "chambray" (albastru deschis). Această combinaţie va fi sofisticată, nu country, putând fi completată cu o pereche de pantofi decoltaţi, cu baretă şi cu o geantă cu catarame.

Regula 7: Pantofii cu vârful decupat se poartă doar vara - Pantalonii strâmţi asortaţi cu o pereche de sandale reprezintă o alegere de succes şi în timpul sezonului de toamnă. Pantofii al căror vârf este doar puţin decupat nu expun prea mult piciorul. Ei pot fi purtaţi cu o pereche de pantaloni strâmţi, de culori opace, în nuanţele toamnei. Se recomandă culorile roşu-burgundiu, muştar închis şi purpuriu, dar în nici un caz negru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte reguli care pot fi încălcate în modă.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte reguli care pot fi încălcate în modă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei