Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zvonuri

„Tomuţa” ar vrea să se predea poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dat în urmărire generală de aproape trei luni de zile, Vasile Coroamă (40 de ani), alias „Tomuţa”, din Vicovu de Jos, individul acuzat că, alături de alţi trei amici, ar fi sechestrat şi mutilat un om de afaceri care-i datora o sumă mare de bani, ar vrea să se predea.
Cel puţin, zvonuri de acest gen, provenite din anturajul vicoveanului, au ajuns tot mai des, în ultima perioadă, la urechile oamenilor legii.
Poliţiştii au mai aflat şi că „Tomuţa” nu a părăsit zona Rădăuţi şi că a fost văzut trecând şi pe la vila sa din Vicovu de Sus.
Ieri dimineaţă, de altfel, poliţişti rădăuţeni, însoţiţi de luptători de la Intervenţie Rapidă, au mai făcut două descinderi la domiciliul soacrei urmăritului general, din municipiul Rădăuţi, precum şi la vila acestuia, însă nici urmă de „Tomuţa”.
Alături de alţi trei amici de-ai săi, Petru Munteanu (45 de ani), Radu Popescu (47 de ani), tot din Vicovu de Jos, şi Radu Sfichi (38 de ani), din comuna Gălăneşti, Vasile Coroamă a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi lipsire de libertate.
Dintre cei patru acuzaţi, Coroamă şi Popescu, alias „Popescanu”, sunt fugari, fiind daţi în urmărire generală.

 

Acuzat că a mutilat un afacerist care-i datora circa 150.000 de euro

Întreaga poveste s-a petrecut în dimineaţa zilei de 1 mai 2009, atunci când, potrivit anchetatorilor, cei patru l-au sechestrat pe Samoil Beniamin Antemie, pentru o datorie de circa 150.000 de euro, iar după ce l-au ameninţat şi bătut, i-au tăiat şi un deget, pe care l-au dat unui câine din curtea vilei lui Vasile Coroamă, acolo unde s-au petrecut scenele de coşmar.
De cealaltă parte, „Tomuţa” susţine că totul e o înscenare ordinară, că Samoil Beniamin Antemie, cu care a fost în relaţie de prietenie, şi-a tăiat singur o bucată de deget, pentru a scăpa de datoria de 150.000 de euro şi a-i arunca după gratii pe cei cărora le datora bani.
Coroamă s-a predat, iniţial, anchetatorilor, însă, în timp ce magistraţii judecau propunerea de arestare preventivă făcută de procurorii rădăuţeni, a dispărut din sediul Judecătoriei Rădăuţi, profitând de faptul că ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore îi expirase. De atunci, oamenii legii nu l-au mai văzut.
În privinţa celuilalt fugar, „Popescanu”, acesta a fost de câteva ori cât pe ce să fie prins de poliţişti, însă a reuşit să scape de fiecare dată.
Între timp, povestea s-a complicat şi în ceea cel priveşte pe Antemie, afaceristul lăsat fără o bucată de deget fiind cercetat penal pentru escrocherii de peste 1,3 milioane de euro cu credite obţinute cu acte falsificate de la bănci din Rădăuţi, Siret şi Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tomuţa” ar vrea să se predea poliţiei.
 Vizualizări articol: 4193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Tomuţa” ar vrea să se predea poliţiei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Pana la lacrimi" trimis de
( 5 aug 2009, 19:01:10
Cata constiinta in capul acestui "derbedeu"!te pomenesti ca o sa se spovedeasca,o sa ceara clementa magistratilor,o sa plateasca daune morale familiei terorizate,etc,etc.Intrucat politia din "Romanica noastra draga",se face ca ii cauta pe acei "netrebnici",m-as mira daca nu cumva acesti "trepadusi" si-au aranjat "ploile"!"Bravo politiei","bravo justitiei"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei