Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dietele bunicii

Ridichile - aliat în cura de slăbire și detoxifiere

Iminența sosirii primăverii te face să te întrebi cum poți profita mai bine de trufandalele noului anotimp pentru a-ți detoxifia organismul și a-l revigora. Iar dacă vreunul dintre aceste ingrediente mult așteptate te poate ajuta și în cura de slăbire, cu atât mai bine!

Ridichile, bogate în potasiu, magneziu, calciu, fosfor, vitamina B si C, ar trebui așezate pe acest „podium” al prietenilor sănătății, la sfârșit de iarnă și în prag de primăvară. Adăugându-le în salată, vei beneficia de aportul lor vitamine și putere. Te vor ajuta să te cureți de toxine, să te imunizezi și... să slăbești, dacă asta îți dorești. O cură de suc de ridichi și de morcovi, în fiecare primăvară, câte zece zile pe lună, îți va lumina tenul, îți va ușura organismul și îți va reda optimismul.

Cura de ridichi și de morcovi presupune să bei în fiecare dintre cele 10 zile ale dietei (x 3 sau 4 sau 5, dacă vei dori cumva să începi cura în februarie și să o termini în iunie) o băutură obținută din o pătrime suc de ridichi și trei pătrimi suc de morcovi.

Datorită conținutului mare de fibre, efectului laxativ și numărului redus de calorii, cura dvs. de slăbire va fi una cu succese garantate. Dacă veți adăuga ridichile în salatele voastre de fiecare zi și dacă în dressingul acelor salate veți pune... suc de frunze de pătrunjel, veți avea parte de rezultate duble: slăbire și dezintoxicare.

Despre ridichi ar mai trebui să știți că îmbunătățesc diureza, calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale. Sunt indicate, de asemenea, în boli ale aparatului respirator (ridichile coapte, cu miere, curăță gâtul inflamat), dar sunt recomandate și pentru suferinzii de boli hepatice cronice, gastrite hipoacide. În microlitiaza renală, o jumătate de pahar de suc de ridichi, pe stomacul gol, eventual în amestec cu frunze de mesteacăn și rădăcină de roibos, poate face minuni, dacă veți ține cura timp de 3 săptămâni.

Nu trebui însă neglijat nici un eventual efect iritant al consumului de ridichi, pentru persoanele cu anumită sensibilitate gastrică sau pentru femeile însărcinate, cărora nu li se recomandă această cură.

Sursa: antenasatelor.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ridichile - aliat în cura de slăbire și detoxifiere.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ridichile - aliat în cura de slăbire și detoxifiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei