Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ardeleanu a participat în Republica Moldova la Colocviul Internaţional „La Francopolyphonie”

Vineri, 27 Martie 2015 (14:30:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PNL de Suceava, universitara Sanda-Maria Ardeleanu, a participat în cursul zilei de vineri, la Chişinău, la lucrările celei de-a X-a ediţii a Colocviului Internaţional „La Francopolyphonie”, organizat de Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM). Ediţia aniversară a acestui colocviu a avut printre parteneri de organizare şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Prezentă la acest eveniment, Ardeleanu a arătat că Aula Magna a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova a devenit neîncăpătoare, iar alocuţiunile din plen nu au întârziat să amintească momentul istoric în care ne aflăm. “Tinerii, profesorii erau animaţi de ideea Unirii Basarabiei cu România la 27 martie 1918, fapt premergător Marii Uniri. Cu acest prilej au avut loc prezentări de carte academică, dar şi un însemnat schimb de carte între ULIM şi Universitatea din Suceava”, a spus Ardeleanu. Ea a arătat că la iniţiativa Platformei Unioniste Acţiunea 2012, un grup de parlamentari români se află la Chişinău într-un amplu program de sărbătorire a Unirii Basarabiei cu România. “Ne-am întâlnit la Liceul din Chişinău pentru a participa la serbarea şcolară organizată cu acest prilej. Alături de noi, îmbrăcată într-un frumos costum naţional, deputatul Maria Ciobanu a participat la evenimente”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu, care a mai adăugat că „tot cu acest prilej, pentru foarte scurt timp, m-am întâlnit cu o delegaţie a Liceului <Ştefan cel Mare> din Chişinău pe care l-am adoptat în anul 2014”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu a participat în Republica Moldova la Colocviul Internaţional „La Francopolyphonie”.
 Vizualizări articol: 4063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardeleanu a participat în Republica Moldova la Colocviul Internaţional „La Francopolyphonie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei