Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Lumina”, un ziar binecuvântat

 

În cei şase ani de când existăm, atât echipa redacţională, cât şi ziarul au trecut prin câteva transformări până s-a ajuns la formula de astăzi. Indiferent de etapele pe care le va parcurge în viitor, noi, cei de astăzi, ne dorim ca "Lumina" să rămână aceeaşi oază de normalitate, unde să ne putem întâlni peste ani şi ani. Indiferent de locurile pe unde ne vor purta paşii în această viaţă, cele mai luminoase amintiri vor fi legate de perioada petrecută la acest ziar.

Acum, la ceas de sărbătoare, nu putem să nu amintim şi de cei care nu mai sunt printre noi: colegi, colaboratori sau prieteni apropiaţi ai publicaţiei. Ştim că se bucură alături de noi, din lumea veşniciei. În mare măsură, existenţa acestei publicaţii li se datorează. Înălţăm aici un gând de recunoştinţă şi apreciere celui care va rămâne "arhitectul de gazete", Florin Zamfirescu, unul dintre fondatorii ziarului şi director editorial al cotidianului.

Cât despre noi, cei rămaşi în slujba acestui proiect, a cărui misiune jurnalistică stă sub binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, avem responsabilitatea de a-l duce mai departe. Fie că facem parte din redacţia de la Bucureşti, Iaşi, Sibiu, Craiova şi Timişoara, misiunea noastră este aceeaşi, de răspândire a cuvântului lui Dumnezeu.

Fire invizibile, ţesute din respect, prietenie şi fidelitate, ne leagă de dumneavoastră, cititorii noştri, oameni cu suflet mare, care, de multe ori, urmare a articolelor apărute în ziar, v-aţi oferit să-i ajutaţi pe semenii aflaţi în necaz, să ne semnalaţi subiecte dintre cele mai interesante sau să veniţi cu avalanşe de întrebări. Toate aceste reacţii ne dau de fiecare dată curaj, încredere şi convingerea că munca noastră este cu folos şi că trebuie să continuăm. Pentru dumneavoastră, pentru noi, cu speranţa că această publicaţie nu va dispărea vreodată, atât timp cât nu vor dispărea oamenii inimoşi, dornici să lucreze la un ziar altfel. Un ziar cu suflet.

(Raluca BRODNER)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Lumina”, un ziar binecuvântat.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Lumina”, un ziar binecuvântat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei