Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Mere din aluat

Ingrediente: 250 gr. făină; 2 gr. sare; 25 gr. zahăr; 30 gr. margarină vegetală; 5 gr. drojdie; 120 gr. apă călduţă; 12 gr. lapte soia.

Umplutură de mere: 1 măr; 2 linguri de zahăr; 50 gr. stafide; 1 lingură lămâie; scorţişoară.

Mod de preparare: Merele sunt tăiate şi amestecate cu zahărul şi lămâia; sunt lăsate la cuptorul cu microunde 5 minute. După ce s-au răcit, adăugăm stafidele şi scorţişoara.

Împărţim aluatul şi adăugăm din compoziţia de mere. Adunăm capetele aluatului întins şi formăm mingiuţe. Ele sunt puse cu partea adunată în jos. Le lăsăm timp de 40 minute, până îşi dublează volumul. Le ungem cu ulei, adăugăm un stiks în mijloc şi decorăm cu feliuţe de migdale. Le lăsăm la cuptor 15 minute, la 180 grade.

 

Chifteluţe de cartofi cu sos de roşii

Ingrediente: 5-6 cartofi, 4-5 căţei de usturoi, făină, ulei, 2 roşii, o ceaşcă mică de bulion, 1 ceapă, busuioc, 1 gogoşar (ardei) verdeaţă, vegeta, sare, piper.

Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă. După ce s-au răcit se dau prin răzătoarea mare, se adaugă usturoiul pisat, o lingură de vegetă, o lingura de făină şi se amestecă. Se ia cu o lingură din compoziţie, se dă forma unei chiftele, se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei încins.

Pentru sos: ceapa şi ardeiul se curăţă, se taie mărunt şi se călesc 5 minute în ulei. Se adaugă roşiile decojite, tăiate felii, bulionul, sare piper, vegeta, busuioc. Se fierbe 10 minute.

Pofta bună!

(sursa: www.crestinortodox.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Reţete de post5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei