Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îndemn

Ovidiu Milici îi invită pe iubitorii sportului din Suceava să voteze cu Alexandru Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a ALDE, Ovidiu Milici, a acuzat partidele care au reprezentanţi în Biroul Electoral Municipal, în afară de PSD, că s-au unit împotriva ALDE. Ovidiu Milici a amintit că ALDE a solicitat Biroului Electoral Municipal Suceava să interzică participarea la Crosul Sucevei, organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism, cu sprijinul primăriei, în data de 29 mai a.c., a primarului Ion Lungu şi a candidaţilor PNL la Consiliul Local. În contestaţia înregistrată la BEM, preşedintele ALDE Suceava, Ovidiu Milici, şi-a motivat solicitarea prin aceea că participarea lui Lungu şi a candidaţilor PNL la Consiliul Local încalcă prevederi ale legii electorale şi ale finanţării campaniei electorale.

Într-o conferinţă de presă susţinută ieri, Ovidiu Milici a declarat că scopul acestei competiţii sportive nu a fost cel declarat, ci unul electoral. „Am avut o expunere de motive bine argumentată juridic, însă în Biroul Electoral Municipal toate partidele s-au aliat împotriva ALDE, mai puţin PSD. PMP, verzii, inclusiv UDMR au votat cu cei de la PNL. Lui Dan Acibotăriţei de la verzii suceveni i-am apreciat spiritul ecologist pe care îl clama. Dar acum mă gândesc la nişa importantă a verzilor, a ecologiştilor, şi mă gândesc dacă aceştia mai sunt reprezentaţi dacă s-au aliat cu PNL în Biroul Electoral Municipal”, a spus Ovidiu Milici. El a arătat că ALDE nu este împotriva sportului de masă, însă a criticat faptul că evenimentul de duminica trecută, Crosul Sucevei, a fost organizat de municipalitate şi a fost folosit în scop electoral. Ovidiu Milici a spus că actualul primar Ion Lungu nu a dovedit că sprijină sportul sucevean, aşa cum singur a declarat. În aceste condiţii, Ovidiu Milici i-a invitat pe iubitorii sportului din municipiul Suceava să-l voteze pe liderul ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, pentru funcţia de primar, dar şi lista acestui partid pentru Consiliul Local. „Sportul este o altă prioritate pentru noi şi vom acorda sportului toată atenţia pe care o merită”, a spus Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici îi invită pe iubitorii sportului din Suceava să voteze cu Alexandru Băişanu.
 Vizualizări articol: 1877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovidiu Milici îi invită pe iubitorii sportului din Suceava să voteze cu Alexandru Băişanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei