Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2016 - Anul XXI, nr. 126 (6239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Politicienii, despre Tăriceanu. Părerea mea, cu care nu sunt de acord

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Al doilea om în stat ca funcţie, Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului, instalat în acest post de PSD, este acuzat de procurorii DIICOT de mărturie mincinoasă. Unii politicieni îl apără cu înverşunare, alţii îl critică şi-i cer demisia.

Victor Ponta, PSD, fost premier, scrie pe facebook:

”Deci lista celor de care Dl. Iohannis a vrut să scape cât mai repede ca să nu mai conteze propria sa incompetenţă: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu şi acum Călin Popescu Tăriceanu din politică; Tiberiu Niţu, Alina Bica, Horia Georgescu – din instituţii (George Maior a avut abilitatea să plece la timp)! Sau poate şi Dan Condrea?! Pe cine mai are Dl. Iohannis pe listă ca să ştim cine se pregăteşte de audieri?

PS – şi sigur că acum aşteptăm să iasă Dl. Iohannis să ceară demisia lui Tăriceanu. Dacă fura nişte case cu acte false putea să rămână în funcţie, aşa nici vorbă!

Update – Iohannis e prea obosit de muncă şi nu a ieşit el personal să-i ceară demisia. Au sărit în locul lui cei doi maidanezi Stan şi Bran (Gorghiu şi Blaga pe numele din buletin). Brrr, ce mai chelălăie la Tăriceanu, mai să rupă lanţul”.

”Domnul Tăriceanu minte cum respiră. Dacă ar avea bunul simţ ar demisiona”  – Alina Gorghiu, PNL, declaraţie de presă. Liviu Dragnea, PSD, este de părere că domnul Călin Popescu Tăriceanu trebuie să rămână preşedinte al Senatului, chiar dacă este urmărit penal.

Între timp, în presă apar alte comentarii despre isprăvi uitate ale fostului politician. Moise Guran dedică o emisiune TV  lui Tăriceanu care, în clipa în  care România redobândea o parte pierdută din Marea Neagră şi acolo fuseseră găsite rezerve uriaşe de petrol, dă, ca premier, acele suprafeţe ”unor australieni să le exploateze, că-i cunoştea el de undeva”. O televiziune, alta, dedică un lung panegiric politicianului de la ALDE, demn şi patriot. Un ziarist scrie că-i grec şi de greci ”trebuie să te fereşti şi când aduc daruri”.

Eu ce să mai zic la o aşa avalanşă democratică de opţiuni sufleteşti? Îl ştiu pe Călin de când, el ca patron al Radio Contact, eu al AMPress, ocupam două scaune alături în Consiliul de Onoare al Clubului Român de Presă. Nu era prea vorbăreţ în dezbateri. Când era purtător de cuvânt liberal, vorbea bine, legat, ferm. Ferm vorbeşte şi acum. Se dă curajos ca Ulise.

Ultima oară ne-am văzut pe treptele Teatrului Naţional, la coborâre. El era cu Pino Caramitru şi era condus protocolar fiindcă îndeplinea funcţia de premier. M-au depăşit în coborâre. Ți-a plăcut? – m-a întrebat Călin. Ție? – am răspuns eu tot printr-o întrebare. Asta aşa, ca un salut. Nu i-am spus nici eu dacă mi-a plăcut, nici el. De altfel, nici nu cred că ne interesa părerea celuilalt. Nu mai ţin minte despre ce premieră era vorba, fiindcă era o premieră cu invitaţi. Lume subţire! Aş! Lume multă groasă!

Călin Popescu Tăriceanu a fost pus preşedinte la PNL de nea Mircea (Ionescu Quintus). Liberalul centenar mi-a povestit atunci cum a fost. Era ceva care se petrecea pe un vaporaş plutind pe Lacul Snagov. Apoi cel mai longeviv liberal s-a arătat mâhnit de ”trădarea” comisă de Tăriceanu căruia nu mai voia să-i pronunţe numele. La Senat l-a pus Ponta, după ce a urcat cu grabă scările Palatului Victoria, să i se închine tânărului sultan din acea vreme. Amândoi îl urăsc pe Iohannis. Iohannis îi urăşte, presupun, pe amândoi. Zic, presupun, fiindcă neamţul tace mai mult, pe când ăştilalţi doi o declară. Nu ştiu cine va urî mai eficient şi cum se va sparge hora asta în trei şi-n mai mulţi, fiindcă de spart se va sparge.

Ce părere am eu despre Călin Popescu Tăriceanu? Am una, dar nu sunt de acord cu ea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Politicienii, despre Tăriceanu. Părerea mea, cu care nu sunt de acord.
 Vizualizări articol: 3336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Politicienii, despre Tăriceanu. Părerea mea, cu care nu sunt de acord5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei