Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La urne, vrednicii mei

Cetăţeni din oraşul Dolhasca,

Au mai rămas doar câteva zile până la data de 5 iunie, când viitorul oraşului Dolhasca se va afla în mintea şi mâinile dumneavoastră, cetăţeni liberi şi chibzuiţi, care dincolo de bucuriile şi necazurile vieţii de zi cu zi doriţi, mai presus de orice, binele şi dezvoltarea localităţii în care trăiţi. Alegerea unor dregători competenţi, cinstiţi, de bună-credinţă în fruntea obştei din Dolhasca reprezintă cea mai importantă datorie cetăţenească a fiecărui alegător care se va prezenta pe data de 5 iunie la vot.

Nimic nu este iremediabil pierdut, speranţa în mai binele zilei de mâine poate renaşte în casele tuturor celor care trăiesc în oraşul Dolhasca, votul dumneavoastră fiind decisiv.

În această campanie electorală am avut plăcuta ocazie să bat la pas săptămâni întregi satele ce intră în structura de organizare administrativă a oraşului Dolhasca, să mă întâlnesc şi să discut cu mii de oameni, să le ascult opiniile şi părerile. Sincer, am trăit una dintre cele mai interesante, aş putea spune chiar fascinante, experienţe de viaţă. Am întâlnit peste tot oameni prietenoşi, preocupaţi de cunoaşterea gândurilor şi a programului meu electoral, din dialogul avut cu aceştia rezultând clar dorinţele lor de schimbare.

Opiniile şi propunerile lor constituie adevărate repere în definitivarea coordonatelor pe care se va axa activitatea mea de primar al oraşului Dolhasca.

Le mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost parteneri de dialog în campania electorală. Apreciez maturitatea şi interesul de care au dat dovadă în abordarea problemelor puse în discuţie privind viitorul oraşului Dolhasca. Sunt încredinţat că toţi cei convinşi să voteze candidatul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE la funcţia de primar al oraşului Dolhasca vor determina cât mai mulţi semeni ai lor să procedeze la fel, prezentându-se în număr cât mai mare la vot pe data de 5 iunie.

În fructuoasele întâlniri cu electoratul din Dolhasca şi din satele aparţinătoare, am beneficiat de compania şi sprijinul membrilor echipei alături de care am candidat.

Le sunt recunoscător acestor oameni minunaţi pentru fermitatea cu care au acţionat pentru reuşita fiecărei întâlniri electorale, asigurând o atmosferă mai mult decât civilizată în dialogurile avute cu electoratul.

Dumnezeu să binecuvânteze oraşul Dolhasca şi pe cei care îl locuiesc, încrezători în forţa şi posibilităţile lor de a-i asigura un viitor mai bun!

Votaţi, oameni buni, cu fruntea sus şi inima deschisă redutabila echipă a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE!

PSÎn secţiile de votare, fiecare votant va primi câte trei buletine de vot.

Pe toate cele trei buletine de vot pe care le veţi primi în secţiile de votare, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE se regăseştela poziţia numărul 3.

1. Primul buletin de vot va fi pentru alegerea primarului;

2. Al doilea buletin de vot va fi pentru alegerea Consiliului Local;

3. Al treilea buletin de vot va fi pentru alegerea Consiliului Judeţean.

Ioan Şerban 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţeni din oraşul Dolhasca,.
 Vizualizări articol: 2467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cetăţeni din oraşul Dolhasca,3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei