Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură independentă

Liviu Cepoi: „Le cer dornenilor să voteze cu mintea şi nu cu sufletul pentru a putea moderniza oraşul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Liviu Cepoi, care candidează din postura de independent pentru un post de consilier local în Vatra Dornei, le cere locuitorilor acestui oraş să voteze cu mintea şi nu cu sufletul, iar în felul acesta se va putea produce o schimbare radicală, o modernizare a oraşului.

Acesta a explicat că a ales să candideze singur, fără sprijinul vreunui partid politic, pentru că nu a regăsit nici într-o platformă electorală problemele serioase cu care se confruntă oamenii acestui oraş, iar în plus spune că este de datoria lui să asigure legătura dintre cetăţean, oamenii de afaceri şi primărie, aspect care în ultimii ani a lipsit cu desăvârşire.

În acest sens, Liviu Cepoi a venit cu mai multe propuneri concrete, toate în sprijinul dornenilor.

„Propun ca taxa pentru ridicarea deşeurilor menajere să fie zero pentru pensionari (cu o variantă sustenabilă), acest lucru nefiind un lux, ci o necesitate (15 lei/lună reprezentând 15 pâini). Pensionarii fiind printre cei mai corecţi contribuabili la bugetul local, cred că merită o astfel de facilitate”, a arătat Liviu Cepoi.

Tot în ceea ce priveşte pensionarii, candidatul independent susţine că aceştia trebuie să aibă o serie de facilităţi la efectuarea analizelor medicale, în laboratorul Spitalului Municipal Vatra Dornei.

„Este cea mai eficientă variantă din punct de vedere al costurilor şi al timpului mai scurt de programare faţă de laboratoarele private, aceasta însemnând şi o posibilitate de autofinanţare a spitalului prin semnarea unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate”, a explicat Liviu Cepoi.

Fostul sportiv de performanţă, actual om de afaceri de succes, militează şi pentru reducerea preţului gigacaloriei, în condiţiile în care Vatra Dornei se situează pe locul doi în ţară, după Arad, în ceea ce priveşte tarifele.

Liviu Cepoi a mai arătat că transparenţa trebuie să fie literă de lege în Primăria Vatra Dornei, iar localnicii trebuie să afle corect şi rapid informaţi despre modul cum se cheltuieşte banul public. 

„De aceeaşi transparenţă este nevoie şi în ceea ce priveşte repartizarea corectă a locuinţelor ANL şi susţinerea familiilor cu probleme sociale reale. În momentul de faţă acest lucru a stârnit nenumărate nemulţumiri în rândul cetăţenilor care aşteaptă o locuinţă socială de foarte mult timp şi au fost ignoraţi”, a menţionat Liviu Cepoi.

Nu în ultimul rând, candidatul independent care se regăseşte pe locul 7 pe buletinele de vot doreşte o transformare esenţială a sărbătorilor importante ale oraşului.

„Propun înfiinţarea unui grup de iniţiativă, format din cetăţeni şi agenţi economici dorneni, în vederea consultării şi susţinerii de proiecte cum ar fi: Zilele Dornei, Serbările Zăpezii, proiecte de dezvoltare pentru iluminat public, apă şi canalizare, asfaltare etc. Doresc să susţin această iniţiativă alături de un grup de oameni competenţi din societatea civila dorneană”, a concluzionat Liviu Cepoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Cepoi: „Le cer dornenilor să voteze cu mintea şi nu cu sufletul pentru a putea moderniza oraşul”.
 Vizualizări articol: 2240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liviu Cepoi: „Le cer dornenilor să voteze cu mintea şi nu cu sufletul pentru a putea moderniza oraşul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei