Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Iulian Nadolu, candidat UNPR pentru CJ Suceava: „Acum e timpul când cei mici pot schimba jocurile celor mari”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul aflat pe locul al doilea pe lista UNPR Suceava pentru Consiliul Judeţean Suceava, Iulian Nadolu, consideră că la alegerile din data de 5 iunie a.c. alegătorii suceveni vor putea da un vot împotriva celor care conduc sau au condus timp de 26 de ani. Iulian Nadolu a declarat că a decis să intre în viaţa publică în momentul în care a realizat că ajung atâţia ani în care oamenii politici nu au făcut ceea ce au promis, „şi nici nu m-am mai simţit reprezentat de actualii politicieni”. „Am intrat în politică pentru a arăta că există o alternativă, că a sosit momentul schimbării şi nu al revenirii la putere sau al continuităţii, cum susţin partidele ce au girat acest judeţ timp de 26 de ani. A sosit momentul să alegem aşa cum ne cere conştiinţa. Să votăm, dar nu oricum, să dăm un vot împotriva celor care au condus şi conduc de 26 de ani acest judeţ,  să demonstrăm că votul nu constituie o pierdere de timp şi că suntem mulţi cei care ne simțim nereprezentați de actualele partide”, a declarat Iulian Nadolu. El a subliniat că acesta este unul dintre motivele pentru care sucevenii pot aduce schimbare, prin votul dat pentru consilierii Uniunii Naționale pentru Progresul României.  Candidatul UNPR a arătat că viitorii consilieri judeţeni ai acestui partid vor să-i reprezinte pe oamenii care îşi doresc un judeţ curat din punctul de vedere al politicii, al moralei şi nu în ultimul rând al mediului.
Iulian Nadolu a spus că votul dat pentru consilierii judeţeni ai UNPR reprezintă un vot dat pentru oamenii obişnuiţi, pentru studenţi, profesori, angajaţi, pensionari, fermieri, femei, copii, pentru cetăţenii cu venituri modeste şi pentru toţi cei care vor să rămână să trăiască aici şi nu să emigreze. „Mulţi spun că nu avem şanse. Votul pentru candidaţii mai mici, aşa cum consideră unii UNPR-ul, este un vot de conştiinţă, un gest prin care daţi o şansă schimbării, solidarității sociale şi nu în ultimul rând progresului județului Suceava. Acum e timpul când cei mici pot schimba jocurile celor mari. Eu vă propun să daţi un vot simbolic, să arătăm că mai există şi altceva în judeţ decât PSD şi PNL”, a declarat Iulian Nadolu. El a precizat că prin votul dat candidaţilor UNPR în Consiliul Judeţean, aceştia vor ajunge o echipă care va reprezenta ideile sucevenilor şi care va susţine interesele acestora. „După 26 de ani, e timpul să ieşim din logica că un partid  mai mic nu reprezintă nimic”, a încheiat Iulian Nadolu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulian Nadolu, candidat UNPR pentru CJ Suceava: „Acum e timpul când cei mici pot schimba jocurile celor mari”.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iulian Nadolu, candidat UNPR pentru CJ Suceava: „Acum e timpul când cei mici pot schimba jocurile celor mari”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei