Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2016 - Anul XXI, nr. 127 (6240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ne-au stricat ploile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sigur, nu aceasta era starea de spirit cu care să încep abordarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Un singur game dacă mai continua optimea dintre Simona şi Samantha Stosur, jucătoarea noastră şi-ar fi adjudecat setul şi apoi n-avea decât să toarne cu găleata. Aşa, reluarea jocului de la 5-3, după două zile, a însemnat un adevărat fiasco pentru noi (nu chiar ca la Radwanska, favorita doi izbutind să piardă 10 game-uri consecutive în faţa bulgăroaicei Pironkova, apoi şi meciul, reluat de la set şi 3-0 pentru poloneză!). Stosur a lovit ca apucata, în timp ce Simona căzuse în pasa aia a ei din care nu poate niciodată să iasă. Nici măcar o nouă repriză de ploaie, în care a avut răgaz să dezbată cu Darren Cahill, n-a adus revirimentul, astfel că rămânem deja fără reprezentantă pe tabloul feminin. Ca anul trecut, când Andreea Mitu impresiona până în această fază, pentru a claca în faţa unei adversare mult mai abordabile, Irina Begu a repetat figura. După meciul într-adevăr eroic cu Vandeweghe, în care a arătat o superbă încăpăţânare de a nu pierde, a mai bifat un meci de trei seturi cu Annika Beck, pentru ca apoi să cedeze neaşteptat de clar în faţa unei americance din afara primei sute... Din nou, înc-un an s-a mai dus pe tobogan.

La băieţi, după o veşnicie, e primul Roland Garros fără măcar unul dintre Federer şi Nadal în optimi. Accidentat, elveţianul nici măcar n-a mai venit la Paris, absentând după 65 de Gand Slam-uri consecutive. Practic, de când anii se scriu cu 2 în faţă, Roger a fost mereu prezent! Neaşteptat, Rafa a cedat şi el, neputându-se prezenta la meciul cu Granollers din turul 3. La ora când scriu aceste rânduri, nici Nole nu se simte pre bine, egalându-l cu chiu cu vai la seturi pe Bautista-Agut. Mă îndoiesc că se va întâmpla surpriza, dar dacă ar trece spaniolul, atunci chiar l-am putea parafraza pe Şumudică, sunt şanse la trofeu pe jos! La dublu, Tecău a sărit şi el de timpuriu din schemă, astfel că mergem înainte doar cu Mergea, care are azi un sfert greu cu favoriţii trei. Din partea mea, numai de adversari de-ăştia să aibă parte, că pe noi ăia micii ne omoară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne-au stricat ploile.
 Vizualizări articol: 1826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne-au stricat ploile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei