Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Inginerul Adrian Posa va candida din partea PSD pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc a validat candidatura inginerului Adrian Posa pentru funcţia de primar al acestui municipiu. Potrivit spuselor vicepreşedintelui PSD Suceava, responsabil cu zona Câmpulung Moldovenesc, senatorul Neculai Bereanu, candidatura lui Adrian Posa urmează să fie validată în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. Neculai Bereanu a precizat că desemnarea lui Adrian Posa pentru a candida pentru funcţia de primar este o decizie foarte bună, el adăugând că acesta este primarul care va scoate Câmpulung Moldovenesc din actuala situaţie de blocaj.

„După patru ani în care municipiul Câmpulung Moldovenesc a stagnat sau chiar a involuat, PSD propune locuitorilor acestui oraş un specialist, un om care are experienţă şi care a condus companii de importanţă strategică la nivel naţional”, a declarat Neculai Bereanu. El a mai precizat că este momentul ca „negura să fie ridicată de peste municipiul Câmpulung Moldovenesc” şi ca acest municipiu să devină un pol de dezvoltare a zonei de munte a judeţului Suceava.

„Am încredere că Adrian Posa va pune în practică proiecte de anvergură pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc, care astfel va reveni pe calea dezvoltării şi modernizării după ce patru ani a fost văduvit de investiţii din cauza actualei conduceri, care a văzut doar interesul de grup şi nu interesul general al locuitorilor oraşului, al locuitorilor întregii zone de munte”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

El a mai precizat că prin desemnarea lui Adrian Posa la funcţia de primar, PSD Suceava arată că este singura formaţiune din judeţ care a înţeles dorinţa populaţiei care vrea o clasă politică nouă, formată din specialişti care au dovedit performanţă în domeniul în care activează.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi Adrian Posa vor face echipă pentru promovarea şi implementarea de proiecte de dezvoltare necesare atât de mult zonei Câmpulung Moldovenesc”, a declarat Neculai Bereanu.

Senatorul PSD a afirmat că actuala conducere a Primăriei Câmpulung Moldovenesc nu a reuşit, în ultimii patru ani, să atragă proiecte în municipiu şi nici nu a reuşit să le implementeze pe cele care erau deja începute, “iar nepriceperea actualului primar a generat blocajul lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău”.

„Consider că locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc au dreptul la o viaţă mai bună, într-un oraş modern, european, iar pentru ca acestea să se poată realiza e nevoie de un specialist ca Adrian Posa”, a mai declarat Neculai Bereanu.

Adrian Posa a fost director general al Companiei Naţionale a Uraniului SA Bucureşti până în luna februarie 2016. Posa este de profesie inginer, absolvind Institutul de Mine Petroşani - Facultatea de Mine. Începând cu anul 1989 Adrian Posa a lucrat în cadrul Sucursalei Suceava a CNU, ocupând funcţii de execuţie şi conducere, şi are numeroase specializări în ţară şi străinătate în domeniul managementului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inginerul Adrian Posa va candida din partea PSD pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Inginerul Adrian Posa va candida din partea PSD pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte