Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Viorel Seredenciuc, şeful campaniei electorale a PNL pentru alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PNL Suceava, consilierul local Viorel Seredenciuc, este şeful echipei de campanie a PNL la nivel de judeţ pentru alegerile locale din luna iunie. Anunţul a fost făcut de liderul judeţean al partidului, senatorul Gheorghe Flutur, în cadrul unei conferinţe de presă unde a prezentat stadiul pregătirilor pentru scrutinul din iunie. Flutur a declarat că echipa de campanie are cinci departamente, şi anume electoral, juridic, financiar, de comunicare şi de organizare evenimente.

„Am împărţit judeţul în 11 zone şi fiecare zonă are patru oameni în echipa de campanie. Am început instruirile zonale. Prima a fost miercuri la Fălticeni şi ne axăm foarte mult pe instruirea în domeniul financiar. Noua lege de finanţare a partidelor politice, a campaniilor electorale aduce multe noutăţi şi dorim ca aceste lucruri să fie cunoscute de cei care intră în această bătălie. Candidaţii lucrează la oferta de dezvoltare a localităţilor, ofertă care trebuie să se înscrie şi în oferta generală pe care o facem la nivelul judeţului”, a declarat Flutur.

 

Flutur: „Cerem candidaţilor de primar identificarea de investiţii pentru crearea de locuri de muncă”

Gheorghe Flutur a subliniat că principalul obiectiv care va fi trecut în oferta candidaţilor PNL la funcţia de primar va fi identificarea de investiţii în vederea creării de locuri de muncă. „Noi mergem pe strategia următoare. Suntem pentru continuarea marilor investiţii de modernizare, drumuri, apă, canal, dar cerem candidaţilor de primar identificarea de investiţii pentru crearea de locuri de muncă, fie şi două, trei într-o localitate. Acesta este scopul PNL, să revitalizeze judeţul Suceava în ceea ce priveşte crearea de locuri de muncă şi în special pentru tineri”, a spus preşedintele PNL Suceava. Flutur a afirmat că în prezent se lucrează la listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi pentru Consiliile Locale din judeţ, precizând că acestea vor fi finalizate până pe 31 martie. Potrivit liderului PNL Suceava, candidaţii pentru Consiliul Judeţean vor reprezenta toate zonele judeţului şi vor proveni din domenii de activitate diverse. Flutur a mai spus că în aceste zile se va desăvârşi fuziunea în interiorul partidului, astfel încât toate organizaţiile PNL din judeţ să aibă preşedinţi unici. Trebuie spus că Gheorghe Flutur va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, urmând să deschidă lista de consilieri judeţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viorel Seredenciuc, şeful campaniei electorale a PNL pentru alegerile locale.
 Vizualizări articol: 2737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Viorel Seredenciuc, şeful campaniei electorale a PNL pentru alegerile locale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte