Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Cătălin Miron: „Voi câştiga alegerile în Rădăuţi pentru a le arăta adversarilor mei că oraşul poate fi modernizat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, a avut o reacţie dură la adresa contracandidatului său din partea PSD, pe care-l acuză de „rea-credinţă aproape patologică”. Răbufnirea a venit după ce pe anumite site-uri de socializare a fost prezentată trunchiat o discuţie pe care Cătălin Miron a avut-o cu o persoană din Rădăuţi vizavi de dezvoltarea oraşului, discuţie care mai apoi a fost distribuită de adversarul său politic într-un mod tendenţios.

„Nu am pus niciodată la îndoială faptul că acel candidat desemnat de PSD la Primăria Rădăuţi este lipsit de viziune în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului, dar, recunosc, nu l-am considerat de rea-credință. Mi-am dat seama că am greşit. Este de o rea-credință aproape patologică”, a arătat candidatul PNL pentru Primăria Rădăuţi.

Cătălin Miron este de părere că normalitatea a devenit un vis în Rădăuţi, iar cei care au fost la conducerea oraşului în ultimii 26 de ani nu au făcut altceva decât să-l îngroape în mizerie.

„Străzi asfaltate, apă, canal, energie electrică, gaz, toate acestea trebuie să facă parte din normalitatea oricărui oraş, inclusiv şi din normalitatea orașului nostru. Dar realitatea din Rădăuţi este asemănătoare cu cea a unui oraş din Evul Mediu timpuriu. Străzi îngropate în glod, străzi cu canale colmatate unde miroase îngrozitor, străzi unde canalizarea revarsă în casele oamenilor. Nu mai trebuie să ignoraţi această realitate şi să o ascundeți în spatele incompetenţei dumneavoastră. Străzile, canalul, apa, gazul, energia electrică, toate acestea fac parte din fişa postului oricărei conduceri a autorităților locale. În fişa postului nu este îmbogăţirea grupului infracțional cu care conduceţi oraşul”, a precizat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar şi-a întărit promisiunea făcută recent faţă de rădăuţeni, pariul său de a scoate oraşul din mizeria actuală în doar patru ani, şi a transmis un mesaj de forţă pentru toţi oamenii care doresc această schimbare.

„Da, vom asfalta în maxim patru ani toate străzile din Rădăuţi. Da, vom face investiții în infrastructura școlară. Da, vom reface spitalul vechi. Da, vom încuraja mediul de afaceri să creeze noi locuri de muncă. Da, vom construi un complex sportiv. Da, vom reconstrui municipiul Rădăuţi. Ştiu că dumneavoastră veți spune că nu se poate şi de aceea le-aţi cerut postacilor dumneavoastră să mă linşeze pe diferite site-uri. Din punctul meu de vedere, cât şi al câtorva mii de rădăuțeni, sunteţi omul care a ajuns la capătul, la limita superioară, după care există doar patologic. Nu cred că trebuie să sacrificați un oraş pentru dumneavoastră. Este mult prea mult. Voi câştiga alegerile în Rădăuţi pentru a le arăta adversarilor mei, inclusiv dumneavoastră, că oraşul poate fi modernizat”, a încheiat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Voi câştiga alegerile în Rădăuţi pentru a le arăta adversarilor mei că oraşul poate fi modernizat”.
 Vizualizări articol: 3443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Cătălin Miron: „Voi câştiga alegerile în Rădăuţi pentru a le arăta adversarilor mei că oraşul poate fi modernizat”1.354

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte