Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răspunsul Poliţiei

Ordonanţe de reţinere pe bandă rulantă, după acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază din Suceava, care a fost trezit din somn în propria casă de zgomotele de la cărămizi şi bolovani aruncaţi în geamurile locuinţei şi în luneta autoturismului, a avut drept consecinţă emiterea a încă două ordonanţe de reţinere. Ştefăniţă Bujorean, din municipiul Suceava, şi Adrian Aursulesei, zis „Căpoi”, din Şcheia, au fost reţinuţi în arestul poliţiei judeţene pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Primul a fost reţinut miercuri noapte, iar al doilea ieri dimineaţă. Ceea ce surprinde în acest caz este că primul, Ştefăniţă Bujorean, a fost reţinut a doua oară, imediat ce a expirat o primă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele său, emisă din noaptea de marţi spre miercuri. Emiterea a două ordonanţe, una după alta, pe numele aceluiaşi suspect, se explică prin faptul că acestea au fost pentru fapte diferite. Prin aceste acţiuni, anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava încearcă să-i descurajeze pe indivizii recalcitranţi, cu înclinaţii spre violenţă.

În noaptea de 28 spre 29 februarie, aproape de miezul nopţii, Constantin Pitureanu, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat în locuinţa sa de pe strada Ştrandului, a auzit zgomote puternice de geamuri sparte. A ieşit afară, împreună cu fiul său, şi a ajuns din urmă doi indivizi cu cagule pe faţă care fugeau. Pitureanu, fost sportiv de performanţă, l-a prins pe Ştefăniţă Bujorean, în timp ce pe al doilea l-a scăpat, însă l-a recunoscut în persoana lui Adrian Aursulesei. Cu câteva zile înainte, agentul nu-l lăsase să intre într-un club din Suceava pe Bujorean, tocmai pentru că este cunoscut ca persoană recalcitrantă, care intimidează clienţi şi le cere bani.

Iniţial, pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru distrugere, după care cercetările au fost extinse şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Diferenţa este că în cazul ultimei infracţiuni Codul Penal permite luarea de măsuri de privare de libertate, în speţă ordonanţă de reţinere sau mandat de arestare preventivă. 

Pentru această ultimă infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi cei doi. Iniţial, marţi noapte, Bujorean a fost reţinut pentru o altă infracţiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice, după ce, acum două săptămâni, a provocat distrugeri într-o sală de jocuri din Suceava.

Din informaţiile pe care le avem, anchetatorii le mai pregătesc şi alte „surprize” celor doi. Ambii au fost implicaţi în mai multe scandaluri şi agresiuni de-a lungul timpului şi sunt trimişi în judecată într-un alt dosar de tulburare a ordinii şi liniştii publice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordonanţe de reţinere pe bandă rulantă, după acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază.
 Vizualizări articol: 5886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Ordonanţe de reţinere pe bandă rulantă, după acţiunea de răzbunare împotriva şefului unei firme de pază5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte