Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciuri de neratat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premier League este ceea ce numesc eu un campionat serios. Asta rezultă şi din faptul că nu mai sunt zeroruri în casete, deja după etapa a 28-a. Adică fiecare echipă are plaja completă de semne 1X2, acasă şi în deplasare. Acest lucru nu se mai întâmplă în niciunul din campionatele de top. Marţi seară, liderul Leicester părea că făcuse un pas greşit prin egalul de pe teren propriu, cu West Brom, numai că a doua zi Tottenham avea să piardă la West Ham, iar Arsenal cu Swansea, acasă! Iar ca totul să fie complet, şi următoarea echipă aflată pe loc de Liga Campionilor, Manchester City, a clacat la Liverpool. E drept, acest ultim rezultat nu mai poate fi considerat o surpriză. Dar tocmai această lipsă de certitudini, aceste ocazii pierdute când le e unora lumea mai dragă fac lupta mai pasionantă. Iar sâmbătă e un meci de neratat, derby-ul Londrei dintre Tottenham şi Arsenal. Să mă ierte celelalte echipe londoneze, dar e şi derby de clasament, locul 2 cu locul 3. Teoretic, ar trebui să fie o partidă frumoasă, cu goluri multe.

Dar mîine mai este şi un alt meci de neratat. Căci, parcă din senin, s-a înviorat şi Bundesliga! Marele Bayern, care avea o linie imaculată acasă, pierde primele trei puncte cu… Mainz! Cumva întâmplător, cei care au văzut meciul ştiu asta, dar temerarii îşi merită răsplata, măcar pentru faptul că au crezut în şansa lor până la capăt. Cu atât mai interesant este acest rezultat, cu cât partida următoare este Dortmund-Bayern, iar în cazul unei victorii a gazdelor acestea s-ar apropia la două puncte în clasament! Susţin Borussia şi visez cu ochii deschişi, deşi tot eu scrisesem deunăzi că în campionat bavarezii nici nu mai au nevoie de antrenorul Guardiola, deja acontat de alţii pentru sezonul viitor, atât de sigur mi se părea un nou titlu. Bineînţeles, sunt şanse să mi se pară la fel după meciul de sâmbătă, căci o văd pe Bayern în stare să pună lucrurile definitiv la punct, deşi Borussia este neînvinsă pe teren propriu. Poate tocmai de aceea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciuri de neratat.
 Vizualizări articol: 1593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meciuri de neratat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte