Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atitudine

Deputatul PNL Ioan Balan afirmă că mulţi suceveni i se adresează ca şi cum ar fi primar în funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania electorală internă din cadrul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar din partea acestei formaţiuni politice, îi obligă pe cei doi competitori, deputaţii Ioan Balan şi Ștefan Alexandru Băişanu, să fie într-o cursă contracronometru în a câştiga încrederea sucevenilor. Asta deoarece desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar de Suceava se va face pe baza unui sondaj de opinie efectuat printre locuitorii oraşului. În această competiţie, deputatul Ioan Balan urmează un calendar de întâlniri cu cetăţenii, în urma cărora află doleanţele lor. Printre acestea a fost şi salubrizarea zonei de la Curtea Domnească, realizată pentru prima dată după 25 de ani, conform deputatului.

”În echipa mea îi am pe cei doi viceprimari, oameni din administraţie pe executiv. Dacă eram singur, aş putea spune ce aş face din 2016, în calitate de primar. Cu ei, putem rezolva lucrurile pe loc. Aşa a fost cu zona adiacentă Curţii Domneşti, unde problema s-a rezolvat după o discuţie de zece minute cu noi”, a declarat deputatul Balan, ieri, într-o conferinţă de presă, apreciind că genul acesta de acţiuni este o garanţie că nu face promisiuni deşarte, ci se angajează doar la lucruri pe care le poate rezolva, ”într-un timp rezonabil”.

 

Balan se declară încrezător în şansele sale

Întrebat de ce viceprimarul Lucian Harşovschi s-a implicat abia acum, în condiţiile în care este la al doilea mandat în această funcţie, deputatul Balan a răspuns că asta ţine de ”managementul administrativ”. Mai mult, el a spus că se află într-o situaţie ”bizară”, deoarece ”oamenii se comportă cu mine ca şi cum aş fi primarul în funcţie”. ”Este plăcut, dar este şi greu pentru că îţi creează obligaţii faţă de cetăţeni”, a afirmat Balan. El şi-a reafirmat convingerea că va câştiga în competiţia internă şi va fi desemnat drept candidat PNL la funcţia de primar.

În ceea ce priveşte campania desfăşurată de contracandidatul său, deputatul Băişanu, Balan a declarat că nu doreşte să comenteze. Întrebat dacă va merge la piesa de teatru pe care Băişanu o oferă gratuit sucevenilor, Balan a spus că, dacă va avea timp, va merge la a doua reprezentaţie, ”mai ales că acolo va fi şi principalul actor”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Ioan Balan afirmă că mulţi suceveni i se adresează ca şi cum ar fi primar în funcţie.
 Vizualizări articol: 2248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputatul PNL Ioan Balan afirmă că mulţi suceveni i se adresează ca şi cum ar fi primar în funcţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au mai sarit si alti in sus ! trimis de
(21 aug 2015, 18:13:02
Bine spus ca de visat nu este interzis . De a te lauda la fel nu e interzis . Problema e ca dupa trezire vine dezamagirea . Au mai fost candidati care s-au culcat presedinti si s-au sculat prostanaci . Asta e daca te crezi ales inainte de a vedea patalama la mana .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei