Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Biroul Municipal Suceava al PNL şi-a mandatat preşedintele să-l atenţioneze pe Băişanu pentru unele afirmaţii făcute la adresa colegilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, a fost mandatat de Biroul Permanent Local al partidului să-l atenţioneze pe colegul său, deputatul Ștefan Alexandru Băişanu, cu care se luptă pentru titlul de candidat al PNL la funcţia de primar al Sucevei, pentru unele afirmaţii jignitoare făcute la adresa colegilor săi.

”În unele intervenţii publice contracandidatul meu a făcut referire la faptul că el nu a mai beneficiat de sprijinul echipei PNL după ce a anunţat că la Primăria Suceava nu se va mai fura şi că atunci acei oameni, acea echipă pe care nu uită de fiecare dată să o numească gaşcă, s-a situat de partea cealaltă, de partea organizaţiei municipale. Or lucrul acesta i-a deranjat foarte tare pe oameni. Nu poţi să vii să ceri sprijinul sucevenilor având în spate sigla PNL vorbind în acest mod despre colegii tăi. Eu înţeleg că într-o campanie trebuie să faci orice ca să câştigi, dar şi acest orice are nişte limite. Vreau ca această echipă din jurul meu constituită pe competenţe să aibă convingerea că sunt acel om care o va reprezenta corect, fără să o folosească în jocurile politice”, a declarat Balan.

 

”Sunt hotărât să-i motivez pe cei din echipa mea să dea totul pentru a câştiga această competiţie internă”

El a subliniat că nu va reacţiona public la afirmaţiile contracandidatului său făcute în campania internă, pentru că ”după această campanie pe care sunt convins că o voi câştiga am nevoie de echipa PNL în întregime”. Balan a menţionat că nu va folosi elemente care să aducă atingere partidului sau care să aibă efecte negative asupra PNL şi îşi îndeamnă contracandidatul să facă acelaşi lucru.

”Sunt hotărât să câştig această competiţie internă. Sunt hotărât să-i motivez pe cei din echipa mea să dea totul pentru a câştiga această competiţie. Miza pentru mine nu este doar să o câştig la 2-5 procente avans, ci diferenţa dintre mine şi contracandidatul meu trebuie să fie pe măsura faptelor noastre. Am auzit discuţii cum că nu am făcut nimic pentru Suceava. Poate nici nu aş fi putut face foarte multe din postura de parlamentar, dar oamenii nu trebuie să uite, şi martori îmi sunt cei din Colegiul doi, toate lucrurile care s-au făcut în cartierul Burdujeni. Nu am deţinut niciodată funcţii de execuţie, de conducere în administraţia publică locală, nici în cea judeţeană, deşi sunt alţii care ar putea povesti despre numeroasele lor mandate pe care le-au avut şi ce au lăsat în urma lor. Ce vă promit eu este seriozitate, adică atunci când spun că un lucru poate fi făcut să aveţi convingerea că va fi făcut şi, cel mai important, vor fi termene certe”, a spus Balan.

El a adăugat că toate competiţiile electorale la care a participat le-a câştigat, şi nu oricum, ci de pe prima poziţie, fiind convins că acelaşi lucru se va întâmpla şi acum. ”Poate unii ar spune că aceasta este o mică sau mare aroganţă. Nu este. Este o realitate”, a încheiat Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biroul Municipal Suceava al PNL şi-a mandatat preşedintele să-l atenţioneze pe Băişanu pentru unele afirmaţii făcute la adresa colegilor.
 Vizualizări articol: 2329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biroul Municipal Suceava al PNL şi-a mandatat preşedintele să-l atenţioneze pe Băişanu pentru unele afirmaţii făcute la adresa colegilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei