Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Patronul de la “Admiral Cetate” aduce precizări după cerința ca terasele de la cetate să intre în atmosfera medievală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce zilele trecute reprezentanţii Consiliului Judeţean au declarat că vor cere primăriei să întocmească un regulament pentru ca terasele de la cetate să intre în atmosfera medievală, patronul terasei „Admiral Cetate”, Cristian Popescu, a ţinut să le precizeze autorităţilor că a încercat întotdeauna să se plieze pe specificul medieval şi bucovinean specific zonei.

Popescu a declarat că localul său se încadrează în aceste cerințe, de la meniul cu specific românesc (sarmale, ciolan afumat, ciorbă rădăuțeană, tochitură, vițel cu hrean etc.) şi preparate de genul „Clătitelor Domneşti", „Puiul cavalerului”, „Ceaunul răzeșului”, „Ciolan boieresc” etc., la amenajarea ambientală a terasei cu piatră, săbii, buzdugane, scuturi. 

Cristian Popescu a completat şi cu faptul că de mai mulți ani organizează acţiuni precum Festivalul Afinatei, spectacole de folk, de muzică populară, etc., manifestări la care au evoluat artiști locali şi formații de dansuri populare şi că la multe dintre manifestări angajații terasei au fost îmbrăcați în costume medievale.

De asemenea, Popescu a adăugat că s-a implicat cu ajutorul primăriei în amenajarea unei parcări asfaltate şi una pentru autocare, a scenei de spectacole, a unui loc de joacă pentru copii, dar şi în alte investiții, mai mici sau mai mari, care au contribuit la înfrumusețarea zonei.

Mai în glumă, mai în serios, Popescu le-a reamintit autorităților că timp de 25 de ani singurul WC pentru toţi cei care veneau la Cetatea de Scaun a fost cel de la terasa pe care o administrează.

„Toate acţiunile făcute de Admiral Cetate, tot sprijinul pe care l-am oferit autorităților, deschiderea noastră, stau mărturie că dorim un specific medieval şi bucovinean în zona Cetăţii recent redeschise, după amenajarea care îi conferă o cu totul altă imagine de cetate medievală, probabil cea mai frumoasă din Estul Europei, de care şi noi suntem mândri”, a conchis Cristian Popescu, ţinând la final să-i invite pe suceveni să viziteze seara Cetatea cu spectacolul de lumini, holograme şi sunet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul de la “Admiral Cetate” aduce precizări după cerința ca terasele de la cetate să intre în atmosfera medievală.
 Vizualizări articol: 3208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Patronul de la “Admiral Cetate” aduce precizări după cerința ca terasele de la cetate să intre în atmosfera medievală3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei