Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Alo, domnule Iohannis, domnule Ponta, domnule SRI! România dispare!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Washington Post. Analiză seacă, făcută fără sentimente. Populaţia lumii urcă, se dublează prin Africa, prin alte părţi de Terra. Sunt însă şi anomalii. Unele ţări pierd până la 15 la sută din populaţie până 2050. Sunt şi patru fruntaşe în clasamentul dezastruos al depopulării. Practic acest ţări rămân fără popor. Americanii de la Washington Post vorbesc de o pierdere masivă de populaţie, până la 45,2 la sută în aceste nefericite ţări. Eu transcriu, traduc, pierdere de POPOR. România e pe locul fruntaş PATRU la capitolul dezastru. După ea e Republica Moldova, adică a doua Românie.

România va ajunge în acest secol la 10 milioane de locuitori. De ce mai rămân ăştia 10 milioane aici, nu ştiu! Poate pentru că mai au de vizitat nişte morminte, la care se adaugă mormintele unor amintiri.  Dar de ce mai rămâneţi voi aici, domnilor care gospodăriţi siguranţa naţională?

Alo, domnule SRI? Înţeleg că mă auzi mereu! Aude-mă şi acum! Auzi-i pe americanii care spun sec că în timp ce populaţia lumii urcă, noi ne ducem dracului, de tot.

Alo, domnule Iohannis! Ponta e un pericol sezonier şi te tot ocupi de el. Lasă-l nouă mii de ani să-şi frângă gâtul, că încrederea şi-a frânt-o de mult timp. Citeşte previziunea asta rece ca un gheţar. Nu te înfurnică pe spinare? Dacă nu te înfurnică, du-te şi tu nouă mii de ani!

Alo, domnule Ponta! Te dai încă premier, mimezi în băşcălie această funcţie. Dar cât stai pe scaunul ăla pe care nu ţi-l va lua nimeni fiindcă ăilalţi sunt orfani de patriotism şi de snagă, ca şi tine, auzi că murim? Te doare undeva de subiect?  Fă ceva să nu te mai doară. Fă ca românii să nu-şi mai părăsească ţara, dă-le locuri de muncă, fiindcă orice loc de muncă e prolific, face copii. România rămâne borţoasă numai dacă are autostrăzi pe care să alerge mărfurile ei, dacă are locuri de muncă bine remunerate, dacă are unde munci la ea acasă şi n-are.

Alo, domnule Parlament bicameral! Azi am citit cea mai dură ştire pe care am citit-o de când gazetăresc şi gazetăresc de patruzeci de ani. România dispare. Nu de pe hartă, ci ca popor. Fără popor, dispare şi ca ţară. Fă ceva să nu mai fugă poporul ăsta din cea mai frumoasă ţară a lumii. Să nu mai fugă românii de munţii lor şi din pădurile lor şi din aerul lor şi din amintirile lor şi din dragostea lor de ţărâna patriei.

Fug unii din deşert şi din pustietate. Românii fug din grădina lui Dumnezeu. Dacă nu sunteţi în stare să găsiţi soluţii, nu miraculoase, ci logice şi patriotice, duceţi-vă voi unde a înţărcat mutu iapa! Fugiţi iute, până nu vă  ajung eu cu mânia toată pe care am adunat-o în sânge şi în carne şi în oase. Duceţi-vă dacă nu sunteţi în stare să răspundeţi celui mai grav atentat la siguranţa naţională, atentatul de a dispărea ca popor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alo, domnule Iohannis, domnule Ponta, domnule SRI! România dispare!.
 Vizualizări articol: 3347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Alo, domnule Iohannis, domnule Ponta, domnule SRI! România dispare!5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant trimis de
(22 aug 2015, 12:00:52
Cine sa va auda? Ei se ocupa doar de pensii speciale ,dublari si triplari de salarii...poporul doarme sau priveste la Oana zavoranca si leo de la strehaia ...ne meritam soarta ...ei sunt alesii nostri,mereu alesii nostri care au grija sa dispara acest popor...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei