Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Bereanu îi sfătuiește pe democrat-liberali „să-i lase la vatră pe coloneii din PDL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu îi sfătuieşte pe democrat-liberali să scape de coloneii din PDL, care au fost avansaţi în aceste funcţii printr-un ordin al ministrului Apărării. Neculai Bereanu i-a făcut această sugestie prim-vicepreşedintelui PDL Suceava, Orest Onofrei, care în cadrul unei conferinţe de presă l-a rugat pe liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, „să dea un ordin de unitate şi să-şi ia dreapta înapoi”, făcând referire la liderii suceveni ai Partidului Mişcarea Populară, foştii PSD-işti Cornel Popovici şi Ovidiu Milici. În replică, Bereanu a declarat că astfel de afirmaţii făcute de unii lideri ai PDL sunt provocate de nervozitatea acestora de după înfiinţarea Uniunii Social Democrate, formată din PSD, PC şi UNPR.

„Ţinând cont că USD este un pol foarte puternic şi va fi puternic la alegerile europarlamentare, am văzut o anumită nervozitate din partea celorlalte formaţiuni politice şi mă refer la unii lideri PDL. Şi i-am înţeles nervozitatea domnului Orest Onofrei, care este nominalizat pentru a candida la alegerile europarlamentare, pentru că se ştie foarte bine că PDL în judeţul Suceava nu mai reprezintă o forţă politică”, a precizat senatorul PSD.

El a spus că vrea să-l liniştească pe Orest Onofrei şi să-i transmită acestuia că USD va obţine în judeţul Suceava un scor electoral foarte bun la alegerile europarlamentare. „În afară de nervozitatea în sine a lui Orest Onofrei, dumnealui a încercat să treacă într-o latură de miştocăreală, dând ordine pe unitate, pentru ca PSD să retragă dreapta politică din Suceava şi să o aducă înapoi la sediul PSD. Eu aş spune că înainte să facă o asemenea declaraţie ar fi trebuit să se uite cu cine ţinea conferinţa de presă. Lângă dumnealui erau doi lideri politici care au fost în PSD, aşa că nu avea de ce să dea un astfel de ordin de unitate”, a spus Neculai Bereanu, făcând referire la faptul că în conferinţa de presă susţinută de Orest Onofrei au mai fost prezenţi şi doi vicepreşedinţi ai PDL Suceava, Vasile Ilie şi Cristian Irimie, ambii fiind în trecut membri ai PSD.

Senatorul PSD i-a transmis lui Orest Onofrei că PDL ar avea mai multă nevoie de un ordin de unitate, prin care „să fie lăsaţi la vatră acei colonei care sunt acum în PDL şi care conduc partidul”. 

Neculai Bereanu a adăugat că PDL va ajunge să facă o alianţă cu cei doi foşti social-democraţi, Ovidiu Milici şi Cornel Popovici, mai ales că Popovici a ocupat şi o funcţie de vicepreşedinte în PDL Suceava. „Sunt convins că se vor înţelege şi vor face echipă în campania electorală”, a afirmat Neculai Bereanu.

Făcând referire la Uniunea Social Democrată, senatorul PSD a afirmat că aceasta va avea cea mai puternică listă de candidaţi la alegerile europarlamentare din acest an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bereanu îi sfătuiește pe democrat-liberali „să-i lase la vatră pe coloneii din PDL”.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bereanu îi sfătuiește pe democrat-liberali „să-i lase la vatră pe coloneii din PDL”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei