Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Suceava

Elena Udrea consideră că USL nu va fi în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă seara la Suceava pentru a-şi susţine moţiunea cu care va candida pentru preşedinţia PDL Suceava. Întâlnirea cu democrat-liberalii suceveni a avut loc în sala mică a Casei de Cultură, la discuţiile cu fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea fiind prezente peste 200 de persoane, printre care prim-vicepreşeintele PDL Suceava, Orest Onofrei, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, precum şi mai mulţi primari suceveni ai acestui partid. Alături de Elena Udrea s-a aflat şi fostul premier al României, actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi fostul ministru de Interne Gabriel Berca. Amfitrionul întâlnirii a fost Orest Onofrei, care a ţinut să precizeze că la întâlnirea cu Elena Udrea sunt prezenţi toţi cei 182 de delegaţi la Conferinţa Naţională a PDL. Elena Udrea a venit la Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea „Noul PDL. O nouă Românie”, precizând încă de la începutul discursului său că ar fi fost bucuroasă să se fi întâlnit şi cu „bunul nostru prieten, Gheorghe Flutur”.

În discursul său, Udrea a subliniat că PDL trebuie să devină principalul partid de opoziţie din România. „PDL a avut o guvernare responsabilă, care a schimbat faţa României. Noi am spus cinstit ceea ce putem şi ceea ce nu. USL i-a minţit pe români. Astăzi, românii trăiesc mai prost şi văd că USL are o guvernare mincinoasă, coruptă şi care îi discriminează pe aleşii locali PDL”, a declarat Elena Udrea. Ea a subliniat că, în comparaţie cu USL, fosta guvernare PDL a lăsat extrem de multe proiecte, lucrări şi investiţii. „PDL, indiferent ce spun adversarii politici şi cei care au crezut minciunile USL, a avut o guvernare responsabilă, asumată, care a schimbat faţa României, aşa cum a schimbat şi aici, în judeţul Suceava. PDL a avut o guvernare care a construit în ţara aceasta cât nu au construit toate guvernările de după 1989. O guvernare care a lăsat atât de multe proiecte, încât Guvernul USL nu este în stare să zugrăvească ce am construit noi. Nu este în stare nici măcar să taie panglici la proiectele pe care noi le-am început”, a arătat Elena Udrea. Ea a mai adăugat că pentru PDL nu este suficient să fie în opoziţie pentru a creşte în sondaje, ci „trebuie să facem opoziţie în fiecare zi pentru a demasca ceea ce face greşit guvernarea USL.

Udrea a arătat că România este în momentul de faţă ţara care are cea mai mare rată a inflaţiei din rândul statelor din Uniunea Europeană, iar în fiecare zi se pierd noi locuri de muncă.

Deputatul PDL a ţinut să precizeze că PDL are nevoie rapid de o schimbare, şi să devină partidul care să sancţioneze erorile actualei guvernări USL.

„Dacă nu vom face noi asta şi nu îi vom apăra noi pe români de lucrurile rele care se întâmplă în guvernarea USL, o vor face alţii. Şi dacă se întâmplă asta, riscăm ca principalul partid de opoziţie să fie cel al lui Dan Diaconescu”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea a arătat că în momentul de faţă PDL se află la răscruce, fiind în situaţia în care se afla PD în anul 2001, când acest partidul a avut nevoie de o schimbare radicală. „Atunci am ieşit din epoca Petre Roman şi am intrat în una de succese. Am intrat într-o perioadă de zece ani de victorii. Nimeni nu a mai avut victoriile pe care PDL le-a avut”, a precizat deputatul PDL.

 

Emil Boc: PDL este Barcelona României

Prezent la Suceava pentru a susţine candidatura Elenei Udrea la şefia PDL, fostul premier Emil Boc a spus că după ce a analizat toate cele trei candidaturi, a decis să o susţină pe aceasta pentru preşedinţia partidului. Boc a spus că PDL are nevoie de un preşedinte care să facă o opoziţie dură, la baionetă şi fără nici un fel de menajamente la adresa USL, şi care să recâştige electoratul de dreapta, „pe care l-am pierdut, dar nu s-a dus la USL”.

„PDL are nevoie să menţină parteneriatul cu preşedintele României, şi nu în ultimul rând trebuie să revină la guvernare ca principală forţă politică. Pentru asta, analizând toate candidaturile existente, cea care răspunde exigenţelor, în cea mai mare măsură, este Elena Udrea”, a spus Emil Boc. El a mai arătat că în PDL este o competiţie internă, şi nu un război, iar în acest moment democrat-liberalii caută cea mai bună soluţie pentru partid. „PDL este cel mai titrat partid din România. Dacă vreţi, PDL este Barcelona României, care are cele mai multe titluri şi blazoane. Iar acest partid nu poate să merite decât un viitor care să însemne revenirea la guvernare”, a mai declarat Emil Boc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea consideră că USL nu va fi în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea consideră că USL nu va fi în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marile investitii trimis de
(18 mar 2013, 17:59:12
Sali de sport ,stadioane si patinoare in sate pustii cu mosi si babe unde sporturile care se practica sunt saritul peste gardul matusii Aglaia vaduva apetisanta,aruncarea cu ciocalaul mancat in batatura si aruncarea tuicii pe gatlej. Parcuri la tara pentru ca nea Ion,la intoarcerea de la carciuma sa se hodineasca pe banca si sa se dea pe topogan beat crita.Sa faca parcuri in paduri ca ursul sa se dea in scranciob.

1.1  RE: Marile investitii trimis de
(18 mar 2013, 20:01:13
ha ha ha ha pai acestia enumerati de tine,mai sus,sint votantii uselisti INTELIJENTULE......hahahahahaha,toti asistatii uselisti,ce bine i-ai mai descris TOASU", am sa le arat comentariul tau la vecinii care te-au votat,sa vada ce recunostinta le dati leprelor.......hahahahahahahah
2.   Sedinta din sala mica trimis de
(18 mar 2013, 18:08:16
Sedinta a fost in sala mica potrivit personajelor.A fost esalonul doi al partidului comform salii.Ma uit la fosta titulatura a doamnei Udrea.Ministru dezvoltarii si turismului.Care dezvoltare,care turism?Domnul Boc a venit si el.In ce scop?A spus aceleasi traznai pe care le zicea cand era prim ministru.Zice ca electoratul de dreapta(care circula pe partea dreapta a strazii si-si face freza pe dreapta) l-a pierdut dar nu s-a dus la USL.Dar unde l-ai trimis domnul Boc?Iar comparatia PDL cu Barcelona e hilara.Mai degraba "Avantul Prabusirea".
2.1  RE: Sedinta din sala mica trimis de
(18 mar 2013, 20:17:05
alianta voastra antinaturala(dreapta cu stinga)o sa dureze cit basina in vint,in cel mult 1 an o sa va destramati,v-ati adunat pentru a acapara puterea,ajutati si de criza,dar o sa va dureze putin de tot,ca nu aveti bani sa mai faceti CADOURI ELECTORALE,robinetul cu bani gratis de la UE ,s-a inchis,iar FMI o sa ne jupoaie in dobinzi si uite asa tot o sa cresteti impozitele,o sa inventati alte impozite,o sa cresteti preturile lunar iar vaduva apetisanta si mosu"ION cel beat o sa va arate degetul mijlociu la alegeri,cind cu pensia nu o sa poata cumpara mai nimic,asa ca bucurate acum cit mai ai timp,ca o sa o luati in drept in bot peste 3 anisori,ca pe oameni nu-i intereseaza nici groapa de gunoi,nici 17 km de centura,romanul se uita in buzunar cind vine vremea votatului,a-ti cistigat pentru ca guvernul PDL au taiat pensiile si salariile,voi a-ti inceput cu impozitele...hahahahahha,daca maine ar fi alegeri a-ti pierde la scor precum STEAUA in LONDRA....HAHAHAHAHHAHA,numai gargara de voi
3.   Nesimtitii trimis de
(19 mar 2013, 11:40:57
Are dreptate penala de Udrea ceea ce si-au facut basisti, nu or sa poata uslisti sa dea cu var(pentru ei binenteles).Are sa vie si randul lor, sa dea socoteala pentru binele facut noua.Niciodata nu-i prea tarziu,Dumnezeu iarta, dar nu uita.Si voi basistilor care mai comentati pe aici treziti-va ca s-a terminat anestezia PDL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei