Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Deputatul USL Constantin Galan a deschis birou parlamentar în municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul Uniunii Social Liberale din Colegiul nr. 6 Suceava, Constantin Galan, a inaugurat sâmbăta trecută un birou parlamentar în municipiul Rădăuţi, la o săptămână după ce a deschis un alt birou în colegiu, în oraşul Milişăuţi.

Constantin Galan a declarat: „Prin inaugurarea biroului parlamentar din incinta Casei Municipale de Cultură din Rădăuţi mi-am propus să mă aflu cât mai aproape de cetăţenii din municipiu, de fapt din cele nouă localităţi din Colegiul nr. 6. Indiferent de problemele cu care se confruntă bucovinenii din zonă, fie că acestea ţin de domeniul comunităţilor locale, de administraţie ori că sunt iniţiative sau proiecte cu referire la ţinutul nostru, acestea vor fi preluate de mine sau de echipa mea şi vor ajunge la Parlament”.

„Cu referire la municipiu, şi anume că am fost abordat în mai multe rânduri de cetăţeni din localitate, de consilieri locali, care mi-au expus o serie de probleme, de fapt, o serie de abuzuri ale administraţiei locale. Am luat cunoştinţă de acestea, le-am analizat şi am decis să sesizez Comisia de Abuzuri din Camera Deputaţilor. În primul rând aş menţiona cazul primarului Aurel Olărean, care refuză să-i nominalizeze pe noii consilieri USL, iar aceasta însemnă abuz. Dumnealui se foloseşte de faptul că numai primarul poate iniţia proiectele de hotărâre pentru numirea noilor consilieri local, însă nu cred că va mai putea să profite mult timp de acest lucru. Repet, pentru orice fel de problemă cu care se confruntă cetăţenii din Colegiul nr. 6, sunt aşteptaţi la biroul nostru”, a declarat deputatul USL Constantin Galan, preşedintele filialei Partidului Naţional Liberal din Rădăuţi.

La festivitatea de sâmbătă au participat liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, Marius Zmău, primarii din comunele Satu Mare, Burla, Volovăţ, Frătăuţii Vechi şi Horodnic de Jos, reprezentanţii administraţiilor locale din aceste comune, lideri de formaţiuni politice din zona Rădăuţi, consilieri locali rădăuţeni, oameni de afaceri. Cabinetul Parlamentar nr. 137 este situat în incinta Casei Municipale de Cultură Rădăuţi şi funcţionează de luni până vineri, între orele 09.00-16.00, iar deputatul Constantin Galan va avea program de audienţe în fiecare vineri, între orele 12.00-14.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul USL Constantin Galan a deschis birou parlamentar în municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 15 voturi
Deputatul USL Constantin Galan a deschis birou parlamentar în municipiul Rădăuţi4.5515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   % trimis de
(18 mar 2013, 11:28:25
vorbe goale,ma intreb ce cauta primarii pd-l din BURLA,SATU-MARE siFRATAUTII-VECHI la aceasta inaugurare ?
2.   Biroul poporului trimis de
(18 mar 2013, 13:12:27
acum ca ati copiat modelul democratiei din vest sper sa nu va lamentati numai la forme si sa contribuiti si cu ceva substanta originala. Acest birou deserveste electoratul din jurisdictie. Pensionarii, elevii, studentii, ONG, etc. pot adresa problemele lor d-lui deputat si dumnealui are la dispozitie un mandat sa le rezolve. in caz contrar la urmatoarele alegeri oficiul va apartine altui deputat. acest birou este al poporului. Domnul doar este angajat de popor 'temporar' sa le rezolve problemele 'lor' nu ale lui personale.
3.   Mentalitate trimis de
(18 mar 2013, 13:53:44
De ce sunteti rautaciosi?lasati omul poate va face ceva bun pentru zona Radauti,vedeti ca oly nu este in stare sa initieze un proiect de hotarare sa aiba consiliul local complet.
4.   Da! trimis de
(18 mar 2013, 14:07:37
inca o spelunca pentru a se inlesni traficul de influenta!
5.   Un birou al AFACERILOR NECURATE ! trimis de
(30 mar 2013, 12:44:14
Acest birou,e de fapt o acoperire a lui galan..sa-si atraga noi parteneri de afaceri,in domeniul lui notoriu,al EXPLOATARILOR ILEGALE din albia raului SUCEAVA,binenteles,in defavoarea CETATENILOR si in interesul lui personal,pt a-si castiga SFERA de INFLUIENTA...deja NOTORIE.... Chiar crede cineva ca e in folosul cetateanului ??!! Cine are acces la audiente..decat oamenii de AFACERI...dubiosi...gen PRIMARUL DORNESTI,LUTA GHE...si cei de la EGGER,sursa lui de castiguri colosale,in ultimii ani ??!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei