Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

Udrea: „Nu am lăsat nici un schelet în sertarele şi dulapurile Ministerului Dezvoltării”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat sâmbătă, la Suceava, că acest partid are nevoie în momentul de faţă de un lider care să nu poată fi oprit de nimic în lupta pe care trebuie să o poarte cu USL. Elena Udrea a fost la Suceava pentru a-şi susţine moţiunea cu care va candida pentru şefia PDL.

Udrea a declarat că în ceea ce o priveşte, în toată cariera de om politic pe care a avut-o până în prezent nu există nimic care să o oprească să lupte cu USL. „Nu există ceva care să mă facă să am vreo rezervă în a mă lupta cu USL, cu Ponta, cu Antonescu şi cu Voiculescu. Întotdeauna m-am luptat pentru lucrurile în care am crezut. Şi atunci când am avut de dus la capăt un proiect, l-am dus indiferent câtă opoziţie a existat din partea adversarilor politici, nefăcând nici compromisuri, necedând nici şantajului, ameninţărilor, şi nelăsându-mă deloc impresionată de campaniile de presă care s-au dus împotriva mea ani de zile”, a declarat Elena Udrea. Ea a adăugat că USL a ameninţat că atunci când va ajunge la guvernare va arata „nenorocirile făcute de Elena Udrea”. Deputatul PDL a subliniat că după un an de când nu mai este ministru al Dezvoltării, actualii guvernanţi au descoperit doar nişte capace de toaletă. „Şi alea erau cumpărate după ce am plecat eu din minister. Dar nu contează. Dacă atât au putut să găsească, nişte capace de toaletă, îi doresc domnului Dragnea să le folosească cu plăcere”, a precizat Udrea.

Deputatul PDL a spus că acest partid are nevoie de un lider care să nu facă nici un fel de compromis şi care să inspire acelaşi lucru tuturor membrilor acestui partid. „Am acest curaj. Nu am lăsat nici un schelet în sertarele şi dulapurile ministerului. Nu are de ce să îmi fie frică de actuala guvernare şi nici de campaniile de presă ale domnului Voiculescu, aşa cum nu mi-a fost niciodată. Am puterea curajul, voinţa şi energia să mă lupt pentru PDL”, a mai spus Elena Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: „Nu am lăsat nici un schelet în sertarele şi dulapurile Ministerului Dezvoltării”.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: „Nu am lăsat nici un schelet în sertarele şi dulapurile Ministerului Dezvoltării”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei