Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Politic

Ovidiu Donţu a fost reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Senatorul Ovidiu Donţu a fost reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD. În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, care a ales noua structură de conducere a social-democraţilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Alegerile din Organizaţia Municipală Suceava a PSD au avut loc în prezenţa liderului social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, dar şi a invitaţilor din partidele din cadrul USL, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, liderul liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ, Marius Zmău, şi preşedintele executiv al PC Suceava, Răzvan Florea.

La alegerile de sâmbătă, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei a candidat doar Ovidiu Donţu, care a obţinut cu unanimitate de voturi un nou mandat de preşedinte al PSD Suceava. În funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei a fost ales consilierul local PSD, medicul Tiberius Brădăţan.

 

Ovidiu Donţu: Am reuşit într-un timp relativ scurt să avem rezultate remarcabile

În prezentarea raportului său de activitate, Ovidiu Donţu a amintit că după ce a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava, în data de 10 decembrie 2011, social-democraţii suceveni au reuşit, alături de PNL şi PC, să aibă rezultate remarcabile. „Am reuşit într-un timp relativ scurt să avem rezultate remarcabile. Organizaţia Municipală Suceava a adus în coşul voturilor pentru preşedintele Consiliului Judeţean cu 3.037 de voturi peste Gheorghe Flutur în lupta sa cu domnul Cătălin Nechifor. Apoi, pentru Consiliul Local Suceava, organizaţia municipală a adus 5.112 voturi în plus, iar pentru consilieri judeţeni am reuşit să avem cu 5.980 de voturi mai mult”, a explicat Donţu.

El a adăugat că şi la alegerile parlamentare rezultatele electorale au fost foarte bune, USL reuşind să câştige postul de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava. Ovidiu Donţu a subliniat că alegerile pentru Senat din Colegiul nr. 2 Suceava au fost câştigate de candidatul USL, Tiberius Brădăţan, care a reuşit să obţină cu peste 5.000 de voturi mai mult decât contracandidatul său, Gheorghe Flutur. „Din cauza unei legi strâmbe, în Parlament a mers Gheorghe Flutur. Şi eu vreau să-i mulţumim domnului Tiberius Brădăţan, pentru că nu este uşor să te baţi cu Gheorghe Flutur, cu toată mafia din spatele lui. Dar, în mod evident, cred că suntem în situaţia în care prin ceea ce înseamnă Tiberius Brădăţan pentru viaţa politică municipală, să putem spune că am câştigat un politician de nădejde pe teritoriul municipiului Suceava”, a declarat Ovidiu Donţu.

Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că după ce USL a preluat guvernarea şi-a respectat promisiunile faţă de electorat, prin reîntregirea salariilor, dar şi prin reîntregirea şi indexarea pensiilor.

 

Tiberius Brădăţan: Vreau să fiu un vector de imagine pentru PSD Suceava

La rândul său, noul prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Tiberius Brădăţan, a ţinut să le mulţumească membrilor acestei filiale pentru sprijinul pe care l-a primit în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Brădăţan a spus că îşi doreşte să fie „un vector de imagine” pentru PSD Suceava. „Vreau să fiu omul care să arate lucrurile bune care se întâmplă pentru că aşa este şi firea mea. Vreau să arăt că sunt lucruri bune care sunt în desfăşurare. Poate nu se văd acum, dar să ştiţi că se fac toţi aceşti paşi mărunţi, zi de zi, pentru a scoate ţara din zona cenuşie în care se află. Şi încetul cu încetul vom vedea şi rezultatele pozitive”, a spus Brădăţan.

 

Nechifor a dat asigurări că şoseaua de centură a Sucevei va fi finalizată

În discursul său, liderul social-democraţilor suceveni, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a subliniat faptul că situaţia la nivelul ţării şi al judeţulu nu este una foarte uşoară, având în vedere că actuala guvernare trebuie să rezolve toate problemele lăsate de PDL. „Momentul pe care îl traversăm nu este simplu, însă vă spun că în mandatul în care suntem, şi eu, şi colegii mei, la nivel local şi naţional, încercăm să ne batem pentru Suceava, şi să aducem Sucevei ceea ce e important. Îi aud pe cei din opoziţie care critică steril, uitând că atunci când au fost la guvernare nu au făcut ceea ce trebuia şi, mai mult, dacă au făcut, au făcut foarte scump”, a spus Cătălin Nechifor.

El a dat ca exemplu şoseaua de centură a Sucevei, precizând că are asigurări din partea premierului Victor Ponta şi a Companiei de Drumuri Naţionale că această investiţie va fi finalizată anul acesta. Nechifor a subliniat că USL a fost solidară şi cu municipalitatea suceveană „şi am făcut eforturi extrem de mari în sensul de a convinge Guvernul că Suceava este într-un colaps, mai ales pe subiectul Termica”. Cătălin Nechifor a spus că în continuare se fac eforturi pentru ca sucevenii să beneficieze de agent termic.

 

Donţu spune că PSD are trei posibili candidaţi pentru funcţia de primar al Sucevei

După alegerea în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, de către toţi cei peste 400 de social-democraţi prezenţi la adunarea de alegeri, Ovidiu Donţu a declarat că acest lucru îl responsabilizează, iar ca obiectiv principal îşi propune câştigarea viitoarelor alegeri pentru funcţia de primar al Sucevei. „Sunt bucuros că am reuşit să mai atragem o parte dintre colegi în echipa de conducere. O remarcă specială aş face pentru domnul doctor Tiberius Brădăţan, care a devenit prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale. Este un om care l-a bătut pe Gheorghe Flutur într-o competiţie directă, cu 5.000 de voturi în plus, dar, din cauza unei legi strâmbe, nu a mers domnia sa în Parlament. Vom îndrepta această lege, dar nu putem să nu constatăm că, din punct de vedere politic, după Cătălin Nechifor avem un al doilea politician, membru al Organizaţiei Municipale, care l-a bătut pe Gheorghe Flutur, şi de aceea cred eu că locul lui este alături de noi”, a spus Ovidiu Donţu.

El a mai adăugat că PSD are în momentul de faţă trei posibili candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, fiecare dintre ei cu şanse mari să câştige la viitoarele alegeri locale.

 

PSD Suceava are 23 de vicepreşedinţi

Tot în cadrul adunării de alegeri, social-democraţii i-au ales şi pe cei 23 de vicepreşedinţi ai Organizaţiei Municipale Suceava a PSD. Aceste funcţii vor fi ocupate de Gavril Vîrvara, Eugen Girigan, Cornel Grosar, Geniloni Sfeclă, Florin Bârhoată, Dan Adomniţei, Doiniţa Cocriş, Cătălin Fediuc, Daniel Bădoi, Cristian Boberschi, Sorin Ciobanu, Florentina Maierean, Felicia Procopeţ, Vasile Rusu, Cosmin Suciu, Constantin Boliacu, Mirela Danubianu, Ioan Ieţcu, Constantin Mărgineanu, Aliodor Nechifor, George Petrescu, Ovidiu Roznovanu şi Mihai Iacobescu.

În funcţia de trezorier a fost ales Mitică Bejenar, iar postul de secretar executiv va fi ocupat de Iulia Fuior. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu a fost reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD.
 Vizualizări articol: 1937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Ovidiu Donţu a fost reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare ati uitat ? trimis de
(19 mar 2013, 06:51:45
Sunteti senator ales de falticeneni , va mai amintiti ce ati promis in campanie ? Asteptam planuri , proiecte , chiar si promisiuni ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei