Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 63 (5270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Cătălin Nechifor: „USL este precum Steaua pe Arena Naţională şi nu jucăm cu nimeni în opoziţie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, consideră că, în momentul de faţă, USL este precum echipa Steaua Bucureşti, care joacă pe Arena Naţională fără a avea cu cine să joace. „Am sentimentul că USL este precum Steaua pe Arena Naţională, şi nu jucăm cu nimeni în opoziţie”, a spus Nechifor la Adunarea Generală de Alegeri din cadrul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD.

El a precizat că PDL are un antrenor, în persoana lui Traian Băsescu, acesta formându-şi o echipă în care are un fundaş, „pe nume Buldogul, sau Blaga”, o extremă dreaptă, Monica Macovei, şi un înaintaş, „Elena Udrea”. „Aceştia, în mod paradoxal, vin în fiecare zi prin judeţe şi se calcă între ei. Şi fac aşa un periplu prin ţară, încercând să se convingă între ei, ca la Asociaţia de Alcoolici Anonimi, că ei sunt încă buni, că ei sunt în măsură să conducă România. Vă spun cu sinceritate că acest lucru, neavând opoziţie în România, nu e chiar foarte bine pentru noi, şi mă refer la construcţia politică USL”, a declarat Cătălin Nechifor.

 

Cătălin Nechifor spune că USL are o echipă puternică, cu oameni de valoare

Liderul PSD Suceava consideră că în comparaţie cu PDL, USL are o echipă puternică, cu oameni de valoare şi extrem de motivaţi, „cu oameni care vor să marcheze foarte multe goluri”. Cătălin Nechifor a declarat că pentru USL este uşor de marcat în plan politic, însă e mai greu în plan economic şi social. „Dar sigur marcăm şi acolo goluri. Am reparat ce era de reparat. Iar această echipă a USL, care joacă singură pe un stadion la care se uită toată România şi, dacă vreţi, toată Europa, şi poate mai mult decât Europa, este sortită succesului. Nu avem altă variantă. Ar fi şi culmea să jucăm singuri şi să nu câştigăm meciul. Ar fi şi culmea să nu fim capabili să le demonstrăm românilor care au pus ştampila pe USL şi au avut încredere în noi, că putem să plătim această încredere înapoi cu realizări”, a spus Nechifor.

Pe de altă parte, el a precizat că după ce USL a preluat guvernare, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, s-a reinstalat normalitatea. Liderul PSD Suceava a arătat că USL face un alt fel de administraţie, mai aproape de cetăţeni, de nevoile reale ale acestora. „Încercăm în fiecare zi să facem o altă administraţie, mai cu zâmbetul pe buze. Pentru că, de foarte multe ori, cei care vin la noi, la câte probleme au pe cap, la câte vor să rezolve şi la cât timp au pierdut până acum, poate un zâmbet şi o vorbă bună e suficient pentru ei”, a mai declarat liderul PSD Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor: „USL este precum Steaua pe Arena Naţională şi nu jucăm cu nimeni în opoziţie”.
 Vizualizări articol: 2015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Cătălin Nechifor: „USL este precum Steaua pe Arena Naţională şi nu jucăm cu nimeni în opoziţie”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bambilici trimis de
(18 mar 2013, 11:54:43
Da,da numa ca echpa usl joaca prost si in cupele europene e pe nicaieri.In ritmul asta cu pretul la in continua crestere o sa ramana si fara spectatori(alegatori)!!!
Sefu, echipa matali face mai mult circ si mai putina paine!!!Zmei la televizor mielusei la proba practica!!!Voi visati cai verzi pe pereti si credeti ca gropile din asfalt se acopera cu un zambet si o vb buna!!!
Aterizati pe planeta pamant ca traiti in alta lume!!!
2.   Corect! trimis de
(18 mar 2013, 14:04:42
Voi centrati, voi dati cu capul....
3.   Foarte adevarat ! trimis de
(18 mar 2013, 16:07:06
Din pacate pana in prezent atat pe plan politic dar mai mult pe cel economic si in special pe cel social ati marcat foarte multe goluri ! Cu toate intentiile d-voastra scopul final adica nivelul de trai este in scadere cu tot zambetul guvernantilor ! Toate statisticile arata lucruri ingrijoratoare de la luna la luna : cat mai multe firme in isolventa , somaj in crestere , inmultirea datornicilor , disparitia cu totul a unor meserii , degradarea si imbolnavirea terenului arabil , saracirea apelor de fauna piscicola , disparitia lenta dar sigur a padurilor , degradarea invatamantului , a asistentei sanitare , disparitia spiritului national , inmultirea excrocilor , a banditilor , a contrabandistilor ..... Am impartit tara in USL-isti si PDL-isti care se lupta intre ei , pentru interesele lor si restul nu mai conteaza . O sa ajungem ca in epoca primitiva unde triburile se luptau pana la moarte pentru o bucata de teren . De fapt aceasta lupta a pornit sub asa zisa regionalizare . Si roata se invarte.....
4.   Timpuri tulburi trimis de
(18 mar 2013, 16:39:56
A fost o perioada de opt ani,perioada Basescu in care presedintele a controlat prin metodele clasice absolut totul.Si parlamentul si guvernul.Guvernul Tariceanu a avut un moment de razvratire dar a contat prea putin in ecuatie.Apoi a venit guvernul Boc si totul a reintrat in normal.Presedintele Basescu a condus tara cu mana de fier.Cum a condus-o?Daca a fost bine?daca a fost rau?Hotarati voi.Puterea PDL a fost indepartata de popor de la putere prin vot.Si acum USL guverneaza cu 70% majoritate.Si dupa cum se misca opozitia(PP DD un partid despre care nici nu stiu ce sa spun si PDL care este in pragul destramarii)USL va fi la putere mult peste cei patru ani legislativi.E greu sa reasezi lucrurile in matca lor fireasca dupa opt ani de dictatura a puterii.Se incearca .Ministrul sanatatii incearca sa reduca birocratia si sifonarea banului public,ministrul IMM incearca sa faca ordine cu taxele si impozitele.CSM se restructureaza.Curtea Constitutionala se restructureaza.Vom avea un nou procuror general.Vom avea un nou sef DNA.Vom avea o noua constitutie.Vedem ce-o mai fi.
5.   NECHIFOR un INCOMPETENT?? Da, cel mai MARE!!!! trimis de
(18 mar 2013, 16:40:55
O intrebare foarte simpla as dori sa-i adresez lui Catalin Nechifor. CE ATI FACUT DUPA APROAPTE 1 (UN) AN DE MANDAT PENRU JUDETUL SUCEAVA?? Raspunsul este foarte simplu: NIMIC!! De ce?? Din cauza incompetentei!!! Nu credeam ca am sa spun asta vreodata, insa, intr-adevar, am ajuns sa-l regret amarnic pe Flutur. Chiar daca PDL a facut numai porcarii, insa Flutur a adus multe investitii in judet si a pus la cale multe proiecte pe care Nechifor NU ESTE IN STARE sa le continue!!!
6.   Repetitie trimis de
(18 mar 2013, 17:49:56
Anul trecut, intr-un articol din Monitorul, dl. Flutur spunea (citez aproximativ): "PDL are o echipa puternica, cu oameni de valoare, spre deosebire de..." bla, bla si iar bla. Era cam acelasi lucru, doar ca pe atunci era PDL "Steaua", jandarmeria era "Dinamo", iar restul tarii... loser-ii. Acum s-a inversat ceva in acest proces etern al lovirii cu bastonul de cauciuc in cetateni si cu bata in balta: USL-ul are echipa puternica, iar ceilalti varza. Aceleasi discursuri, citite de pe aceleasi hartii, imprumutate de la "ailalti", de pe vremea cand ei erau la putere. In schimb, noi le imprumutam hartiile noastre din "opozitie". Ecologisti: economisim hartia, salvam padurea, vorba lu' nenea Garcea. "Am reparat tot ce se putea"... si nu prea. Nici macar in plan politic. Unde este punerea in aplicare a votului de la referendumul din 29 iulie 2012? Cat despre economic si social, "sa nu se angajeze nici un om la stat, mergeti la munca", aceasta lozinca basista pur-sange pare sa fie singura "realizare" a regimului. Nici in acest articol nu ni se explica unde anume e "munca" aia. Si PDL tot asa spunea: "mars la munca putoare ordinara", iar Hitler recomanda "moartea prin munca".
PS. Primesc cu bucurie zambetul si vorba buna, doar daca este insotita de cuvintele (si faptele) personajului biblic numit Zaheu vamesul: "Iata, Doamne, ..., daca am nedreptatit pe cineva, intorc impatrit" (tot sunem noi cu religia pe buze mereu). Eu n-am pretentia sa iau de patru ori ceea ce mi s-a furat, o data ar fi de ajuns. Si dupa aia, poate vorbim si de zambetul ala.
7.   Chiar asa?????? trimis de
(18 mar 2013, 17:51:46
S-o luam pe puncte.Flutur nu a fost in stare sa faca in patru ani GROAPA DE GUNOI MOARA.Datorita acestui lucru gunoiul orasului s-a dus la falticeni si la Botosani cheltuindu-se sume enorme din bugetul local.Si acuma primaria Suceava e datoare Rosal.A venit Nechifor si in toamna 2012 s-a organizat licitatia castigata de General Construct si o firma portugheza.S-a inceput lucrul.Flutur n-a fost in stare in patru ani sa modernizeze Aeroportul Salcea.A venit Nechifor si in iarna 2012 s-a organizat licitatia.Flutur n-a fost in stare in patru ani sa faca 12km de centura a Sucevei.A venit Nechifor si in toamna 2012 a obtinut pentru lucrate 70% din banii pe care Flutur i-a obtinut in patru ani.Judetul Suceava arata catastrofal la nivel de infrastructura.Deci despre ce investitii ale domnului Flutur vorbim????
7.1  RE: Chiar asa?????? trimis de
(18 mar 2013, 20:46:08
garagara ieftina TOASU" ,inainte sa modernizezi aeroportul SALCEA trebuie sa te asiguri ca vor fi companii aeriene interesate sa faca curse ,degeaba dai cu var prin autogara daca ai numai un zbor pe zi,in loc de gropa de gunoi a-ti putea face o fabrica de reciclare a gunoiului si uite asa judetele limitrofe ar putea aduce gunoiuul la suceava pentru reciclare ,a-ti face locuri de munca si un buget mai mare,dar de unde sa ceri daca nu este,SEFUL USL,obezul cu fata de alcoholic este mai interesat la ce etaj isi odihneste lesul si din cind in cind mai leapada ceva cuvinte visate in somnurile adinci de dupa-amiaza,iar sluga RADUCU incearca sa-i acopere spatele ,insirind cifre fara nici o noima
7.2  RE: Chiar asa?????? trimis de
(18 mar 2013, 21:13:30
Voi observati ca raducu in toate comentariile se leaga de ce au facut sau nu fosta conducere, dar cand vorbeste despre propriul partid, spune doar ca vom face, cam asta a facut guvernul ponta in ultimul an de cand e la putere, vom face si vom drege..... din 2030.
8.   Minciuni.. trimis de
(18 mar 2013, 18:32:42
..radumamii...toate proiectele pe care le-ai enumerat au fost incepute de domnul Flutur..si acuma cum poti sa zici ca e tocmai invers ? nu a reusit sa le duca la sfarsit din cauza voastra..ati plans de bucurie ca l-ati dat jos de la conducere (si asta prin fraudarea voturilor).ati blocat toti bani si de acuma incep restructurarile peste tot..banii pentru aeroportul de la Salcea pleaca toti la Iasi ca doar domnul Nechifor nu reprezinta nici 1% din partid (nu are nicun cuvant de spus in USL),,si asa mai departe...apropo de infrastructura..cine a finalizat DN 17 Suceava-Tihuta....cine a finalizat drumul de la Manastirea Humorului la Poiana Micului...cine a finalizat drumul de la Coverca la Dorna Arini..si mai sunt destule...Ati venit flamanzilor la putere si deja va faceti de cap...rusineeeeeeee....si radumami te rog sa mai incetezi cu aceste comentarii de doi bani sau esti platit ca sa sustii pana la moarte USL-ul..!!!!
9.   Minciuni.... trimis de
(18 mar 2013, 21:17:44
Domnul Flutur a fost inlaturat din functie la Consiliu Judetean prin vot popular.A spune ca s-au fraudat voturile inseamna ca ne insulti inteligenta.Mai mult el a pierdut si la parlamentare in fata doctorului Bradatan.A intrat in parlament pe usa din spate datorita unei legi electorale strambe.Deci a pierdut toate bataliile politice semn ca poporul nu l-a mai vrut.De ce nu l-a mai vrut?Trec peste faptul ca a fost prim vicepresedinte PDL si a contribuit la guvernarea care a nenorocit tara.Nu a facut sau nu a finalizat lucrari pentru ca nu a fost capabil de acest lucru.Toata povestea cu adusul sacilor de bani in judet este o mare gogoasa electorala.
10.   Oare e bine..... trimis de
(18 mar 2013, 21:21:50
........ ca USL-ul nu are o opozitie? Pentru oamenii de rand e bine ca cei care ne conduc sa faca ce vor si sa nu li se opuna nimeni. Categoric nu. Insa o mare parte a populatiei a fost de alta parere, si datorita lor unii vor avea de suferit, daca nu deja sufera
11.   Numai gura de politician trimis de
(18 mar 2013, 21:30:30
Da domnule Presedinte. USL cel mai tare. Joaca singur si iese pe locul 2. Domnule Presedinte Nechifor mai bine ai face ceva pentru noi (amaratii de suceveni) cum ar fi sa terminati soseaua de centura (nu dvs. personal ca sa nu slabiti, societatea comerciala, aia care a marit pretul), poate sa vorbiti cu seful dvs. pe parte politica, domnul Ponta (ala care minte ca nu creste impozitul, ala care contesta taxa auto dar acuma o mentine, ala care isi contrazice ministri) ca Suceava sa fie "capitala de regiune" sau macar cateva institutii sa aiba la noi in judet sediul central.
Domnule Presedinte sincer va zic, ca desi sunteti mare la volum, sunteti slab politic, cuvantul dvs. la Bucuresti 0 (zero), nu are nici o valoare, nu prea aveti ce cauta la CJ. Dmnule FLutur unde esti?
12.   Soseaua d centura este autostrada???? trimis de
(18 mar 2013, 22:34:50
In urma creşterii cu 62 la sută a preţului de construcţie a şoselei de centură a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, s-a ajuns la un preţ pe kilometru cât pentru construcţia de autostradă."Este înfiorător. La 12,84 de kilometri cu o bandă pe sens costul se ridică la 6,61 milioane de euro pe kilometru, preţ comparabil pentru construcţia unui kilometru de autostradă în ţările normale", a spus Catalin Nechifor presedintele CJ.

13.   Eterna si fascinanta sosea de centura trimis de
(18 mar 2013, 22:35:50
Şeful administraţiei judeţene Nechifor a declarat că fosta guvernare PDL a alocat pentru această investiţie, în decursul a patru ani, o sumă de doar 125 de milioane de lei, în timp ce USL a alocat in jumatate de an 2012 75 de milioane de lei.Viitoarea centură a Sucevei nu va prelua foarte mult din traficul oraşului fiindcă nu are decât două benzi, câte una pe fiecare sens de mers. Este destul de puţin dacă ţinem cont de faptul că numărul maşinilor din capitala judeţului a crescut de 7 ori în ultimii 10 ani şi continuă să crească. Mai mult, oraşul are câte un metru pătrat de spaţiu comercial pe cap de locuitor, iar centrele deschise în ultima perioadă atrag clienţi şi din alte localităţi. În concluzie, există posibilitatea ca peste 10 ani – 15 ani, sucevenii să mai aibă nevoie de o rută ocolitoare sau să fie nevoiţi să o dimensioneze pe cea existentă la nevoile care vor fi atunci. Asta înseamnă alţi bani, altă distracţie şi un alt disconfort pe care sucevenii vor fi nevoiţi să-l suporte. Toate aceste lucruri ar fi putut fi evitate dacă proiectul era dimensionat corect de la început.

13.1  RE: Eterna si fascinanta sosea de centura trimis de
(18 mar 2013, 22:59:08
e foarte usor TOASU sa rezolvi problema ,maine dimineata vorbesti cu fiul prea iubit al bucovinei,cel pilos care a gasit 75 de milioane in citeva luni si facind un calcul simplu,75 ori 4(ani)...VALELEU.....300 de milioane (SI DE BANET UAIIIII) si lipiti cite un sens la sensurile deja construite....hahahahhahahha,a sau ...?
13.2  RE: Eterna si fascinanta sosea de centura trimis de
(18 mar 2013, 23:04:13
si uite asa va puteti bate cu pumnul in CHEPT ca a-ti salvat judetul de la colaps(rutier)ca de la cel economic l-ati salvat......(marire de impozite la greu,plus impozit pe ultima gaina) si vaduva apetisanta si ION cel beat zilnic vor continua sa va voteze,cu toate ca am mari dubii ca OBEZUL sa fie mai destept ca ION cel beat zilnic.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei