Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Marius Vatavu încheie un legământ de onestitate cu locuitorii Colegiului de Senat nr. 4 Rădăuţi-Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul ARD la Senat în Colegiul 4 Vicov-Rădăuți-Siret, democrat-liberalul Marius Vatavu, a încheiat „contractul cu cetățenii”, un document în cinci puncte care reprezintă legământul său de onestitate față de oamenii din colegiul său. Vatavu a precizat că acest contract, care a fost distribuit deja în fiecare gospodărie, conține singurele sale promisiuni din această campanie, „și fiind promisiuni de caracter, o să pot să mă achit de ele cu multă responsabilitate indiferent de cine guvernează, indiferent de an, lună și conjuncturi neprietenoase”.

„Voi fi apropiat de oamenii din colegiu, mă refer aici la faptul că o dată pe semestru pot fi în fiecare localitate din colegiu. Nu voi leza interesul cetățenilor, nu voi vota proiecte de lege care vor aduce atingere interesului zonei și al cetățenilor indiferent de formaţiunea politică inițiatoare. Nu voi trăda electoratul care m-a ales, nu voi schimba orientarea politică deoarece față de electoratul care mă alege am o dublă datorie. Voi sprijini proiectele de dezvoltare a infrastructurii, voi sprijini orice proiect care va dezvolta zona. Voi promova proiecte care să ducă la creșterea numărului de locuri de muncă, voi vota orice proiect care va duce la creșterea locurilor de muncă și nu va dăuna zonei”, a enumerat Vatavu cele cinci promisiuni din contractul cu cetățenii.

El a subliniat că au mai încercat și alți politicieni să încheie cu cetățenii un astfel de contract, însă a fost înfăptuit mai mult declarativ. Amintim că programul politic al lui Marius Vatavu poartă denumirea „Siguranța zilei de mâine pentru tine”, program ce are drept structură de rezistență cinci piloni, și anume „Creșterea încrederii în instituțiile publice”, „Creșterea Gradului de siguranță în societate”, „Protecția veniturilor cetățenilor”, ”Strategia pe termen scurt mediu și lung-direcția fundamentală a dezvoltării statului” și „Creșterea gradului de libertate in societate”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Vatavu încheie un legământ de onestitate cu locuitorii Colegiului de Senat nr. 4 Rădăuţi-Siret.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Marius Vatavu încheie un legământ de onestitate cu locuitorii Colegiului de Senat nr. 4 Rădăuţi-Siret4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vatafu bate campii cu gratie trimis de
( 4 dec 2012, 11:51:33
Ia sa vedem ce zice individu PDL:
*„Creșterea Gradului de siguranță în societate” -politia.Da aici esti pe subiect.Cand era PDL la putere a dat afara mii de politisti de la oras si de la tara.Curat siguranta.
*Protecția veniturilor cetățenilor” Daaaaaaaaaa ati taiat salariile cu 25%.,pensiile cu 15%,ajutorul de somaj cu 15%,ati nenorocit tara asta,i-ati lasat pe oameni rupti de foame si imi spui mie acum protectia veniturilor.
*Creșterea gradului de libertate în societate” da,cu legea big brother care ne urmareste telefoanele si netul,cu camerele de filmat care ne filmeaza si in baie si cu cipurile care vor sa ni le impuna si la pasapoarte si la carnetul de conducere,buletin si in final sub piele.hala grad de libertate.

2.   Raspuns trimis de
( 4 dec 2012, 12:16:49
trebuie sa faci distinctie intre cei care au fost parlamentari, au taiat pensiile si tot ce ai scris tu acolo; trebuie de votat oameni nu partid; mult succes in campania ta radule!
3.   Baiatu mamii trimis de
( 4 dec 2012, 23:21:50
in toate sondajele tu ai un loc caldut prins sau esti deja acolo,ai grija sa nu maturi dupa alegeri pe undeva
un aspect ce prestezi domnule in afara de forum la monitorul ca vad ca timp ai destul nu luma,clar nu esti in sectorul privat
4.   Catre Celtic trimis de
( 5 dec 2012, 07:28:33
Eu reprezint societatea civila.Dorinta mea cea mai mare este ca regimul Basescu PDL sa inceteze.A fost un regim totalitar,dictatorial,corupt .Basescu a desfiintat institutiile democratice ale statului,el a fost si prim ministru,si guvern,si parlament,si CC si CSM.
A anulat rolul parlamentului in votarea legilor si a atacat guvernul Ponta(guvern pus de el)in fiecare secunda 24 de ore din 24.Vreau ca viitorul meu si al copiilor mei sa se desfasoare intr-o tara normala,democratica .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei