Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie în forţă a candidatului USL Ovidiu Donţu

La Vultureşti, candidaţii USL au fost întâmpinaţi de sute de alegători

Aflaţi în campanie electorală, candidaţii USL Ovidiu Donţu pentru Senat şi Eugen Uricec pentru Camera Deputaţilor au fost întâmpinaţi de sute de cetăţeni ai comunei Vultureşti din satele Pleşeşti, Osoi, Valea Glodului şi Giurgeşti. Oamenii le-au solicitat celor doi uselişti sprijinul în reabilitarea drumurilor comunale şi a drumului judeţean dintre Hârtop şi Liteni, cale de acces reparată de administraţia lui Flutur doar până la intrarea în comuna Vultureşti.

 

La Fălticeni, oamenii îşi pun speranţele în USL

Aproape o sută de cadre militare în rezervă, ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri, s-au întâlnit la Casa de Cultură din Fălticeni cu doi dintre candidaţii USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. La întâlnire au participat Ovidiu Donţu – candidatul la Senat pentru Colegiul 3 Fălticeni şi Eugen Uricec – candidatul la Camera Deputaţilor pentru Colegiul 4 Fălticeni. Discuţiile dintre militarii rezervişti şi cei doi invitaţi au avut ca temă principală dezvoltarea municipiului Fălticeni şi, în primul rând, finalizarea lucrărilor la noul spital, precum şi dotarea acestuia la cerinţele de diagnoză şi tratament ale momentului. S-au mai discutat probleme legate de pensii, asistenţă socială şi corupţie.

După întâlnirea cu rezerviştii, Donţu şi Uricec, însoţiţi de profesorul Cătălin Coman – primarul municipiului, s-au întâlnit pe străzile Fălticeniului cu peste şapte sute de cetăţeni. Oamenii îşi doresc mai multe parcări în oraş, precum şi realizarea unei şosele de centură, necesară devierii traficului greu din centrul oraşului. Candidaţii USL le-au promis cetăţenilor sprijin în contractarea de finanţări necesare acestor proiecte şi au menţionat că, pentru unele dintre obiective, derularea procedurilor de obţinere a fondurilor a fost deja demarată.

 

Locuitorii comunei Fântânele merg la vot duminică pentru USL

Cetăţenii din toate localităţile comunei Fântânele sunt alături de candidaţii USL Ovidiu Donţu şi Eugen Uricec, pentru a face „schimbarea până la capăt”. Oamenii doresc o ţară în care instituţiile statului să colaboreze între ele, pentru ieşirea din impasul politic şi economic în care se află România. Alegătorii au mai spus că vor merge duminică la vot, pentru USL, pentru schimbare!

 

La Vereşti, candidatul USL este susţinut fără rezerve

Ovidiu Donţu – candidatul USL pentru Senat - s-a întâlnit cu peste patru sute de cetăţeni din Vereşti, precum şi din localităţile subordonate acestei comune, Corocăieşti şi Bursuceni. Având în vedere că principala ocupaţie a oamenilor de aici este agricultura, aceştia i-au cerut candidatului să le reprezinte în Parlament cererile pentru scăderea preţului la motorina destinată agriculturii, pentru sprijinul statului în contractarea de produse agricole, pentru piaţa internă şi export, precum şi despre problemele de cadastru şi fond funciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Vultureşti, candidaţii USL au fost întâmpinaţi de sute de alegători.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Vultureşti, candidaţii USL au fost întâmpinaţi de sute de alegători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei