Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Locuitorii comunei Drăgoieşti au anunţat că votează tandemul Mîrza – Brădăţan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii comunei Drăgoieşti au anunţat că îi vor susţine pe candidaţii USL la alegerile parlamentare, Gavril Mîrza pentru Camera Deputaţilor şi Tiberius Brădăţan pentru Senat. În prezenţa a peste 500 de locuitori ai comunei Drăgoieşti, candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, şi candidatul USL pentru postul de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, şi-au prezentat programul electoral şi proiectele pe care le vor susţine în Parlamentul României. Gavril Mîrza a amintit, în primul rând, de modificarea Legii pensiilor, precizând că de acest act normativ nu este mulţumit nici un pensionar.

Mîrza a mai arătat că va susţine reducerea TVA pentru produsele alimentare de bază la 9%, creşterea subvenţiilor pentru culturile agricole şi scăderea preţului la motorină. El a adăugat că în calitate de deputat va susţine şi o lege prin care să fie permisă asocierea între comunele învecinate şi crearea de centre de depozitare şi sortare, creându-se astfel locuri de muncă pentru oamenii de la sate. Gavril Mîrza a spus că va promova o lege care să oblige hipermarketurile   ca cel puţin 40% din produsele agricole vândute să fie produse provenite din judeţul Suceava, din centrele de sortare înfiinţate în localităţile din judeţ.

„Suntem preocupaţi de creşterea nivelului de trai al cetăţenilor. Nu e posibil să avem o ţară bogată cu oameni săraci. Stimaţi cetăţeni, nu vă promitem că după data de 9 decembrie prin şanţurile din Drăgoieşti va curge lapte şi miere. Dar vă asigurăm că vom milita în Parlamentul României pentru a reintroduce normalitatea în această ţară. Normalitatea înseamnă proiecte de legi care să-i trateze pe toţi cetăţenii la fel. Nu vor exista cetăţeni privilegiaţi. Asta pentru că noi îi vom sprijini pe cetăţenii de rând, pe micii întreprinzători şi pe toţi oamenii cinstiţi din această ţară”, a declarat Gavril Mîrza.

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana a arătat că în calitate de parlamentar va sprijini mai multe proiecte pentru comuna Drăgoieşti, respectiv construcţia reţelei de alimentare cu apă şi canalizare, finalizarea construcţiei bisericii, modernizarea şcolii generale, construcţia unui dispensar medical uman, precum şi modernizarea căminelor culturale din Măzănăieşti şi Drăgoieşti.

În finalul discursului său, Gavril Mîrza le-a urat „Sărbători fericite!” locuitorilor din această comună, spunându-le că au şansa ca pentru prima dată să trimită în Parlamentul României un senator din localitatea lor, adică pe doctorul Tiberius Brădăţan.

În discursul său, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, a ţinut să le transmită alegătorilor din Drăgoieşti să nu uite cine a guvernat în ultimii patru ani România. „Portocaliii şi-au schimbat acum culoarea în albastru. Însă trebuie să ştiţi că ei şi-au schimbat părul, dar năravul ba. Oameni ca Vasile Ilie sau Gheorghe Flutur, care au contribuit la dezastrul României, trebuie să ajungă la lada de gunoi a istoriei”, a spus Tiberius Brădăţan. El a mai adăugat că având în vedere că este din Drăgoieşti, intenţionează să-şi deschidă un cabinet parlamentar în această comună pentru a prelua mai uşor problemele cetăţenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii comunei Drăgoieşti au anunţat că votează tandemul Mîrza – Brădăţan.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Locuitorii comunei Drăgoieşti au anunţat că votează tandemul Mîrza – Brădăţan5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 6 dec 2012, 10:46:03
Vad ca dl.Marza si-a pregatit toata campania pe idei furate. Absolut tot ce sune dl.Marza vad ca e furat din campania d.nei dr. Lacramioara Vieru de la PP-DD. daca tot spune ca are solutii si face macar sa vina cu solutiile lui, nu ale altora, dar vad ca se fura absolut totul in tara asta........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei