Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Flutur a venit cu soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Cajvana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a anunţat că are soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Cajvana. Pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Gheorghe Flutur s-a aflat de mai multe ori în mijlocul locuitorilor din Cajvana. Pe lângă mitingul electoral organizat în acest oraş la începutul campaniei electorale, Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din Cajvana şi pe străzile oraşului, discutând cu aceştia pe marginea proiectelor pe care le va susţine în calitate de viitor parlamentar. Flutur a ţinut să precizeze că problemele din Cajvana au apărut şi datorită faptului că prin statutul de mic oraş nu a putut să beneficieze de finanţări prin proiecte europene. Locuitorii cu care s-a întâlnit Gheorghe Flutur au anunţat că îl vor vota pe acesta pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta a precizat că are soluţii pentru dezvoltarea acestui oraş, una dintre acestea fiind şi modificarea legislaţiei în vigoare astfel încât şi micile oraşe să poată beneficia de finanţări europene. El a arătat că odată cu modificarea legislaţiei, finanţările prin proiecte europene vor putea fi accesate atât de Cajvana, cât şi de celelalte oraşe mici, Salcea, Liteni, Dolhasca, Milişăuţi, Frasin, Broşteni şi Vicovu de Sus.

„De asemenea, constat cu regret că, încă o dată, USL-ul a fost nedreapt cu oraşul Cajvana, atunci când a blocat finanţările prin Programul Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii şi investiţiile în utilităţile de apă şi canalizare”, a declarat candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că pentru familiile din oraşul Cajvana se va preocupa pentru crearea de locuri de muncă, atât pentru tineri, dar şi pentru femei, în special în domeniul manufacturier. De asemenea, Flutur a anunţat că o altă prioritate a sa va fi şi asigurarea condiţiilor pentru realizarea unor investiţi în această zonă a judeţului, ţinând cont şi de faptul că foarte mulţi locuitori din Cajvana sunt plecaţi la muncă în străinătate.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur s-a aflat în campanie din casă în casă şi în  Bălăceana, arătând că principalele probleme care vor trebui rezolvate în această comună, şi care vor avea susţinerea sa, sunt cele legate de modernizarea drumurilor care fac legătura cu localităţile Humoreni – Comăneşti şi Stroieşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a venit cu soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Cajvana.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Flutur a venit cu soluţii concrete pentru rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Cajvana1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solutiile concrete trimis de
( 4 dec 2012, 12:05:55
Da,programele europene vor fi salvarea pentru Casvana.In timpul regimului PDL absorbtia fondurilor europene a fost de 9,2 %.Pe langa asta in absorbtia fondurilor au intervenit o serie de nereguli astfel ca o parte din programele europene au fost blocate.De asemenea datorita neregulilor trebuie dati bani inapoi(inclusiv fostul CJ Suceava).Primaria Suceava in 5 ani a avut 5 programe europene.In aceste conditii ma intreb ce fonduri europene va absorbi celebra Casvana.Va ploua si cu locuri de munca si cu tema vesnica"deblocarea investitiilor odata neblocate acuma blocate".
2.   Abureala electorala trimis de
( 4 dec 2012, 13:08:02
Cum poate dl. Flutur sa se mai prezinte in Cajvana? In 4 ani cat a condus CJ a dat localitatii suma de 300 mil lei vechi si a retras peste 6 miliarde..... De asemenea in campania electorala din vara a spus ca daca nu ii vor da primarul lui, adica candidatul PDL, Cajvana va ajunge groapa de gunoi a Sucevii.... Mai multa nesimtire nici ca se poate...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei