Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Îi rog pe români să nu voteze nici un candidat despre care ştiu că are dosar penal

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că îi roagă pe români să nu voteze nici un candidat despre care ştiu că are dosar penal, el transmiţând totodată liderilor USL să nu îşi imagineze că un ministru cu dosare penale va avea ocazia să depună jurământul în faţa sa.

"Indiferent cât de frumos le vorbeşte un candidat, indiferent că e de la USL, că e de la ARD, dacă ştiu din presa locală sau de la televizor că are un dosar penal, îi rog să nu îl voteze!", a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă.

El a opinat că "singurul reper care ne poate credibiliza este votul din 9 decembrie". "Mi-aş dori mult ca românii să le demonstreze europenilor că ei nu tolerează suspiciunile de corupţie. Îi rog să nu voteze nici un candidat, indiferent al cui este, despre care ştiu că are dosar penal. Dacă au dubii, în această săptămână de campanie îl pot întreba, sau se pot interesa la instituţiile statului. Dar ar fi un mesaj extraordinar că românii nu tolerează corupţia şi românii nu sunt neapărat egali cu clasa politică. Înţelepciunea românilor care merg la vot este deasupra înţelepciunii reduse pe care au arătat-o parlamentarii legat de cazurile de corupţie", a adăugat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Îi rog pe români să nu voteze nici un candidat despre care ştiu că are dosar penal.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Băsescu: Îi rog pe români să nu voteze nici un candidat despre care ştiu că are dosar penal2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da,guvernatorul vorbeste din experienta trimis de
( 4 dec 2012, 12:22:28
Basescu vorbeste din experienta.El are pe constiinta dosarul Casa Mihaileanu .Pe 4 februarie 2003, Primăria Capitalei îi vinde lui Traian Băsescu întregul etaj, garajul și casa scărilor din imobilul din Ștefan Mihăileanu, cu echivalentul a 19.000 de dolari.Tranzacția s-a făcut cu încălcarea Legii 112 - cea a caselor naționalizate.
Dosarul Terenul .La 9 august 2000, Traian Băsescu şi Costel Căşuneanu au cumpărat, de la acelaşi proprietar, câte un teren de 3700 mp, în Aleea Privighetorilor, lângă Grădina Zoologică, încă de atunci una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureştiului. Preţul pieţei era de până la 200 euro mp. Traian Băsescu plăteşte însă doar 13 dolari mp.Doi ani mai târziu, la 14 octombrie 2002, Traian Băsescu vinde acest teren de cinci ori mai scump decât l-a cumpărat doamnei Blaj..Doamna Blaj este cumnata domnului Căşuneanu.
Dosarul Flota Dosarul „Flota” intra in galeria marilor fraude economice ale sfarsitului de secol XX. .La ora actuala, din toata flota romaneasca care avea 286 de nave nu mai exista decat un munte de dosare penale care pluteste prin tribunalele patriei.

2.   Rusine Base ! trimis de
( 4 dec 2012, 12:38:06
De data asta de ce nu îndeamnă lumea la boicot ? Carlanul ce este el....
2.1  RE: Rusine Base ! trimis de
( 4 dec 2012, 12:41:48
Am placuta impresi ca sunteti dusi cu pluta...:) cat de inconstient poti fi sa votezi un candidat cu dosar penal..:))
2.2  RE: Rusine Base ! trimis de
( 4 dec 2012, 12:47:59
e bine ca acest indemn vine din partea celui mai curat om de stat... Baselu... serios acum...indiferent cu cine vrei sa votezi, nu ma priveste ( eu nici nu am cum sa ajung sa votez )... nu ti se pare extrem de ipocrit indemnul ? asa incat sa-ti jigneasca bruma de inteligenta ?
3.   @ Alex 12 trimis de
( 4 dec 2012, 12:50:38
Domnule drag,tu vezi-ti de capsunele tale acolo in spania.Esti desprins de realitate,tot din cauza voastra Basescu a mai ramas 4 ani la cotroceni.
3.1  RE: @ Alex 12 trimis de
( 4 dec 2012, 13:16:01
Nu din cauza baselului am plecat din tara.... ci din cauza lui ilici asa ca .... gura micuta
3.2  RE: @ Alex 12 trimis de
( 4 dec 2012, 13:20:24
Inca ceva amice.... de nu ar fi atat de mult tineret ( capsunar,macaronar..... etc..) multi ati fii muritori de foame in romanica ,asa ca gurita mica si la intins manuta ..... de iasa parliti astia de usl..asi multi vor uita ca au o casa in ROMANIA
4.   Comentariu trimis de
( 4 dec 2012, 12:58:57
SI ILIESCU DIN CAUZA CUI A STAT LA PUTERE 10 ANI? MAI TACI NAIBII DIN GURA AIA SPURCATA CA NE ESTE DEJA GREATA DE POSTARILE TALE,BOLSEVICULE.
5.   Usl un partid plin de NiMICURI trimis de
( 4 dec 2012, 15:35:14
Nu sint putini USListi cu dosar ce candideaza .
Numai 60 ce ziceti fratilor sustinatori ai usl ?
Mare viitor vom avea daca prostimea-i alege .
Vom fi condusi spre disperare de banditi ,hoti si tradatori.
DESTEAPTATE ROMANE..............

6.   PDL un partid de corupti trimis de
( 4 dec 2012, 16:15:51
Asa zici draga?,eu cred ca PDL-isti cu dosar care candideaza sunt 450.Cap de lista binenteles Elena Udrea.
7.   Cele doua Romanii trimis de
( 4 dec 2012, 18:08:50
A fost zi mare.1 decembrie ziua nationala.De o parte institutiile democratice si ale poporului,adica parlamentul si guvernul.Prim ministrul,presedintele senatului,parlamentari ,ministrii ,fosti presedinti.Si binenteles cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Basescu.Vine Basescu.Saluta garda in huiduielile oamenilor.Apoi merge repede in alta parte.Acolo unde sunt institutiile de forta ale statului.Sta langa Aspazia Cojocaru.Ii datoreaza totul Basescu.Datorita ei a ramas presedinte.Asa s-a votat la CC 6-3 pentru ramanerea lui pe jilt.In spate sunt baietii cu ochelari fumurii.Avem doua Romanii.Romania lui Basescu,in care acesta se bazeaza pe institutiile de forta si nu pe parlament si guvern si Romania democratica unde primeaza cele doua institutii ale poporului.Dumneavoastra cu care din cele Romanii vreti sa mergeti mai departe?
8.   :) trimis de
( 4 dec 2012, 20:49:41
JOSSSSSSSS PONTAAAAAAAAAAAA JOSSSSSSSSSSS CÂCĂRĂU JOSSSSSSSSSSSS USL aka alianța hoților și traseiștilor politici
9.   Pt SKYLACI trimis de
( 4 dec 2012, 21:26:38
Sa inteleg ca pentru tine e mai important partidul decat omul? sunt curios daca o sa votezi cu Mihalescul sau cu mascariciul ala de Iane impus de la Bucuresti. O sa ai de ales intre a vota interesul marginenilor sau interesul USL, si credema ca n-au acelasi interes.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei