Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Sanda-Maria Ardeleanu: Alexandru Băişanu este panicat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Sanda-Maria Ardeleanu, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava, l-a criticat pe contracandidatul său de la USL, Alexandru Băişanu, precizând că la ceremonia militară organizată de 1 Decembrie, acesta a încercat să-i descurajeze şi să-i intimideze pe unii din membrii staff-ului ei de campanie.

„Domnul Băişanu a fost deranjat de o emisiune la care am participat alături de o parte a echipei de campanie pe un post de televiziune local. Astfel de gesturi și mesaje ale domnului Ștefan Alexandru Băișanu trădează faptul că acesta este panicat”, a spus deputatul sucevean.

Sanda-Maria Ardeleanu consideră că Alexandru Băişanu are o astfel de atitudine deoarece ar fi părăsit de marea majoritate a liberalilor și a social-democraților suceveni, „care au informaţii despre rezultatele unor sondaje de opinie nefavorabile acestuia”.

Ardeleanu a mai arătat că Alexandru Băişanu este deranjat și de întrebările care i se adresează cu privire la poziția lui față de campania de strângere de semnături pentru proiectul „Suceava - capitală de regiune”.

„Domnul Băişanu este deranjat şi atunci când este întrebat de proveniența sumelor de bani din cele două campanii electorale, cea care a avut-o pentru locale şi cea de acum de la alegerile parlamentare. Îi sugerăm domnului Ștefan Alexandru Băișanu să fie calm și să facă o campanie civilizată, așa cum demagogic cerea la începutul campaniei electorale, și să înceteze să amenințe contracandidații și membrii staff-urilor acestora, pentru că oricum sucevenii știu cine este și nu îl vor trimite în Parlament”, a încheiat candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu: Alexandru Băişanu este panicat.
 Vizualizări articol: 1741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 10 voturi
Sanda-Maria Ardeleanu: Alexandru Băişanu este panicat3.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Panica mare in PDL trimis de
( 4 dec 2012, 11:58:59
Eu cred ca panica cea mare este in PDL.Ultimele sondaje:
USL va obtine peste o saptamana o victorie confortabila, cu peste jumatate din voturile exprimate, rezulta din doua sondaje,astfel ca intr-unul realizat de CCSB actuala putere are 62% intentie de vot, iar in cercetarea CSCI are 61%.
Potrivit sondajului CCSB, USL este creditata cu 62 la suta din voturi, fiind urmata la mare distanta de ARD, cu 17 la suta, PPDD, cu 10 la suta si UDMR, cu 5 la suta.
Sondajul CSCI prezinta, de asemenea, procente apropiate: USL - 61 la suta, ARD - 19 la suta, PPDD - 12 la suta si UDMR - 5 la suta.
1.1  RE: Panica mare in PDL trimis de
( 4 dec 2012, 12:04:22
Raducule ca sa iti dai seama cat de mult va iubesc ...duminica la 7 sunt prezent in sectia de vot..apoi la pescuit..:)Ioi ce asi rade sa o luati in freza, mai ceva ca la intentia de lovitura de stat
2.   Felicitari trimis de
( 4 dec 2012, 12:07:48
Ma bucur Alex ca macar mergi la vot.Inseamna ca ai constiinta civica.Toti cetatenii trebuie sa mearga la vot,sa voteze cu cine considera ei,dar sa voteze.Societatea civila trebuie sa decida viitorul tarii.
3.   Vot trimis de
( 4 dec 2012, 12:20:12
Care viitor ? Cu spurcatii de usl-isti ? Dupa 23 de ani din nou cu Iliescu la putere? Jenant.
4.   Daaaaaaaaaaaa trimis de
( 4 dec 2012, 12:25:39
Sigur domnule ,dar cu cine.Cu PDL-istii care au nenorocit tara si au adus-o in prapastie?Si ai uitat ceva,pe langa Iliescu trebuia sa-l mentionezi pe Stalin,Lenin,Decebal si Burebista.
4.1  RE: Daaaaaaaaaaaa trimis de
( 4 dec 2012, 16:18:13
Mai omule las-o mai moale ca te vad disperat ai numai statistici si date in creier.
Nu mai scormoni atit netul asta ,ce vrei sa demonstrezi ?
TI-am zis intra pe www,jobs unde dan diaconescu iti da salar de 200 euroi
tu nu trebuie decit sa scrii articole de astea comuniste sau ce vrei tu
acolo citeste lumea dai un link si ai 00,5 euroi ,
sau daca le ai cu engleza mai bine te citesc toti ma
lasa tu monitorul ca te bestelesc toti /succes
5.   Mentorii trimis de
( 4 dec 2012, 12:33:26
Nu amesteca mentorii lui iliescu cu Decebal etc. usl= comunisti+oportunisti .
6.   Cine este ARD? trimis de
( 4 dec 2012, 12:56:55
E compus din PDL.partid instrument al lui Basescu pentru a-si exercita regimul dictatorial totalitar si corupt.E format din MRU,securistul care infuleca vita de Kobe si isi cumpara pasta de dinti cu bani de la buget.De Adrian Papahagi .Ultralaudaros, extrem de obraznic si agresiv cu oricine sta langa el la masa, Adrian Papahagi, unul dintre noii favoriti ai lui Traian Basescu, alaturi de Ungureanu si Neamtu. Papahagi a spus despre cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Basescu ca sunt niste „borfasi”.Presedinte PSD, Victor Ponta, a acuzat PDL ca s-a inconjurat de personaje cu "viziuni fasciste", una dintre acestea fiind vicepresedintele Fundatiei Crestin Democrate, Adrian Papahagi.Mihail Neamtu liderul de la Noua Republică care nu intamplator are in statut "Manualul de lupta".
A recitat recent poezia unui mare sef legionar.Aurelian Pavelescu acualul lider al unei farame PNTCD a condus formatiunea extremista Partidul Dreapta Nationala (PDN) in perioada 1994 – 1996.
6.1  RE: Cine este ARD? trimis de
( 4 dec 2012, 13:11:48
Pofta buna raducule... ai grija sa nu te ineci ,mesteca bine
6.2  RE: Cine este ARD? trimis de
( 4 dec 2012, 13:45:21
Raducu face politica á la Top Chef . A invatat aseara ceva...
7.   Pt.postaci pdele trimis de
( 4 dec 2012, 14:03:23
latul se strange pt voi mai sant cateva zile si nici voua no sa va vina sa credeti Urcati in barca cu guvernatoru de la cotroceni si valea ca at-i nenorocit tara asta
8.   Sunt şanse reale de ieşire din impas, daca vrem! trimis de
( 4 dec 2012, 14:16:34
-Există şansa, după alegeri, de a se forma un guvern de tehnocraţi, un guvern de uniune naţională compus din oameni din întreg spectrul politic.
Nici USL, nici PDL nu au şanse de reuşită singure, pentru că, dacă merg singure, rămânem în acelaşi film.
Va fi un guvern care în 80% din timp se va gândi la bunul mers al ţării şi 20% la altceva.

Cei bogaţi oricum votează cu cei care au puterea, aşa că discursul clasei politice îi interesează doar în măsura în care ştiu cine vine la putere si mai ales cu cine discuta pentru marirea averilor lor.
Indiferent pentru ei cine va fi alesul....oricum dupa alegeri, vor fi ,,ajutati” si vor ocupa, in dispretul tuturora, un fotoliu gras.
9.   Ptr.radumamii trimis de
( 4 dec 2012, 14:23:08
ai perfecta dreptate usl va obtine 61% in judetul Teleorman
10.   Fraieri trimis de
( 4 dec 2012, 14:49:07
Toti cei care trag cu pdl sunt niste fraieri care au uitat de zilele cand romanii stateau in frig sa protesteze, au uitat de vorbele lui basescu de golan, nu de presedinte, nici nu stiu cum mai aveti curaj sa scrieti in favoarea lui, incepand cu HERROB...in p....uiii mei care nu arata decat ca este un frustrat de birou.Sa imi spui ce a ce a facut pdl pentru bunicii nostri, parintii nostri care lucreaza la stat si pentru copii nostri, frustratule!
10.1  RE: Fraieri trimis de
( 4 dec 2012, 16:02:21
Deci pana la urma HERROBERSTGRUPPENFUHRER, nu are legatura ca pdl NU a facut nimic pentru romani, frustrarea ta, tine faptul ca vine usl la putere.Daca asta este vointa poporului MAJORITAR, ce sa-i faci ''revolutionarule''.Daca scrii o mie de cuvinte, nu inseamna ca esti si credul, ''moldovene''.
Hahahahahaaaa
11.   DNA Ardeleanu trimis de
( 4 dec 2012, 14:51:07
Si d-na Ardeleanu sa ne spuna clar ce a facut in cei 4 ani de mandat nu doar ca este pe locul 2 in nustiu ce clasament inchipuit de dumneaei.Impreuna cu dr Gospodarul ca nici de el nu am auzit.
12.   Pentru nr.7 trimis de
( 4 dec 2012, 15:24:36
Dacă ți-a cumpărat tăticul calculator,fii civilizat în exprimare și mai ales în postarea gramaticală.Toți suntem oameni sub același soare de aceea nu trebuie să jicnim .Cine va câștiga alegerile mi-e indiferent,ce va pierde poporul este important.
13.   Catre M1R3LA trimis de
( 4 dec 2012, 17:46:01
Da-abia astept sa-ti vad fata dupa ce patru ani vei trai cu un guvern si un parlament USL.Ce o sa se intample cu tine?O sa rezisti socului?Cum o sa fie fara fara idolii tai din PDL?
14.   Catre M1R3LA trimis de
( 4 dec 2012, 17:51:43
Cei care ma bestelesc zici tu sunt 2,3 indivizi care nu sunt postaci basisti normali ci postaci "speciali".Si mai este unul care creeaza bruiaj cu comentarii kilometrice pentru a pierde esenta problemei.
15.   Cu adevărat ești... trimis de
( 5 dec 2012, 10:27:30
Învață să fii civilizat dacă ești și pleșuv.
16.   Comentariu trimis de
( 5 dec 2012, 22:56:40
PROSTACULUI de ''radumamii'', referitor la ceea ce spui tu , prefer sa emigrez oriunde , decat sa va suport 4 ani pe scarba de tine si cu ai tai semianalfabeti!
Daca acest popor e asa de tampit incat sa aleaga iar comunismul - inseamna ca-si merita soarta!
Si cu asta punct- nu vreau sa te mai aud ...ca pute de la tine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei