Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Gheorghe Flutur a spus că va susţine indexarea pensiilor cu rata inflaţiei când va ajunge în Senatul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a anunţat că va susţine în Senat indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, în corelare cu creşterea economică. Gheorghe Flutur a arătat că este esenţială luarea unei astfel de măsuri, astfel încât puterea de cumpărare a pensionarilor să nu scadă. „Asta deoarece deja sunt pensionari aflaţi la limita sărăciei, care îşi achită din ce în ce mai greu facturile la utilităţi sau îşi cumpără foarte greu medicamentele de care au nevoie”, a declarat candidatul ARD în Colegiul de Senat nr. 2 Suceava. Gheorghe Flutur a mai adăugat că pentru a nu exista probleme cu privire la finanţarea bugetului asigurărilor sociale, soluţia o reprezintă crearea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea investiţiilor. „Aceste două măsuri vor asigura atragerea banilor necesari la buget în vederea asigurării fondului de pensii, pentru a putea majora veniturile pensionarilor”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a spus că va susţine indexarea pensiilor cu rata inflaţiei când va ajunge în Senatul României.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Gheorghe Flutur a spus că va susţine indexarea pensiilor cu rata inflaţiei când va ajunge în Senatul României3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demagogia domnului Flutur trimis de
(30 nov 2012, 11:29:19
Am trait s-o vad si pe asta.Domnul Flutur a anunţat că va susţine în Senat indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, în corelare cu creşterea economică. Gheorghe Flutur a arătat că este esenţială luarea unei astfel de măsuri,deoarece deja sunt pensionari aflaţi la limita sărăciei.OOOOOOOOOOOOOOO pot sa cred.
Dar in 2010 cand domnul Flutur era primvicepresedinte PDL ce spunea cu forta si energie:sa se taie 15 % din pensii.Apoi cand CC a blocat aceasta ordonanta cretina a marit TVA de la 19% la 24% si a luat ilegal CASS pe pensiile mici.Ati nenorocit tara asta taind salariile cu 25%,ajutorul de somaj cu 25% si ati desfiintat ajutorul de handicapati.Nicaieri in lume nimeni nu a facut asemenea taieri.Si acuma veniti cu asemenea texte electorale?Mai aveti curajul?

2.   Ca a facut guvernul USL trimis de
(30 nov 2012, 11:30:56
Guvernul Ponta a acordat bugetarilor o majorare salariala de 8% incepand cu salariile din luna iunie, pentru ca, incepand cu remuneratiile din luna decembrie, bugetarii sa mai primeasca si restul de circa 7% pentru reintregirea salariilor la nivelul de dinainte de taierile din anul 2010.De asemenea pensionarii primesc in transe banii furati de PDL.Indemnizatia pentru mamici a crescut la 85%.S-au dat inapoi banii pentru handicapati.S-au redeschis spitale si scoli.S-au suplimentat posturile pentru doctori si asistente.

2.1  RE: Ca a facut guvernul USL trimis de
(30 nov 2012, 16:38:49
Radule mai termina cu propaganda asta comunista. Eu chiar vreau ca ARD sa nu ajunga la guvernare, dar vreau ca in judetul Suceava sa castige cele mai multe colegii, inclusiv domnul Flutur. Abia astept sa vad in cel mult un an cum o sa iasa lumea in strada sa protesteze fata de masurile pe care USL va fi nevoit sa le ia. Atunci as vrea sa vad comentariile tale. Oricum dupa aproape 8 luni de guvernare USL nu a facut nimic pentru tara asta inafara de acordarea acelor 8 procente care reprezinta o intregire nu o marire Radule, nu dezimforma oamenii. Aceasta reintregire a fost prinsa in buget si de guvernul Ungureanu doar ca nu a mai apucat sa o puna in practica. Deci dupa cum spuneam USL este la putere, are toate fraiele, insa se comporta ca in opozitie, deoarece sunt incapabili sa faca ceva dau vina pe PDL care nu mai e la guvernare de 8 luni. Oamenii inca mai pun botul la asta, dar dupa 9 decembrie cum o sa mai justifice incapabilitatea lor?
2.2  RE: Ca a facut guvernul USL trimis de
( 1 dec 2012, 02:05:56
cum n/a mai prins guvernul ungureanu sa reintregeasca salariile si pensiile ii doresc din tot sufletul ard/ului sa nu prinda alegerile din 09.12.2012.si cred ca nu sunt singurul din romania care le doreste acest lucru lichelelor care si/au schimbat ...parul ,dar naravul ba.cata nesimtire sa mai promiti oamnenilor sa le maresti pensiile si salariile atita timp canda atunci cand aveai in mina si painea si cutitul ai taiat cat ai putut din toate veniturile acestora care oricum erau destul de mici.
3.   Ce a promis PDL 2009-2012 trimis de
(30 nov 2012, 18:53:19
Programul de guvernare al PDL pentru perioada 2009-2012, intitulat "Gândim Altfel"
PDL promitea până în 2012 salariu mediu de 900 de euro şi pensia medie de 405 euro.PDL mai susţinea, conform programului de guvernare, că va aloca 6% din PIB pentru educaţie, precum şi repoziţionarea socială a meseriei de profesor, prin creşterea atractivităţii financiare şi sociale a carierelor didactice.
În domeniul sănătăţii, PDL promitea asigurarea de îngrijiri medicale la nivel calitativ superior, prin acreditarea spitalelor şi asigurarea efectivă a îngrijirilor medicale.
Analizati singuri cea promis PDL in 2009 si ce a facut cand a avut guvernarea.
Oare nu le-a fost sa vina in fata oamenilor cu gogomaniile astea????

4.   Catre Savin Constantin Facebook trimis de
( 1 dec 2012, 06:54:36
Nu doar ca esti obscen si te exprimi ca o cizma,esti si lipsit de orice simt al realitatii.Habar n-ai ce spui si pe ce lume traiesti.Esti ca o echinoderma.Sa dea domnul sa ai sotie,copii,apoi sa fii pensionar iar in toate aceste etape sa fie la guvernare pentru tine(si numai pentru tine)PDL si Basescu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei