Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


A revenit Uliu Mureşan!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sub înfăţişarea pe care ne-o vinde, de ardelean aşezat, se ascunde o cutră lipsită de orice scrupule. Unii spun că asta e fişa postului, dar daţi-i oricâţi bani unui om de bun simţ şi veţi vedea că nu-l poate ajunge pe acest Mureşan. Nu-i invidiez pe purtătorii de microfon care aleargă după jucători sau oficiali pe la vestiare, dimpotrivă, îi compătimesc, dar de data asta aş fi vrut să fiu în locul unuia ca să-l întreb pe Mureşan în direct dacă nu merită arbitrul Colţescu nişte scuze şi dacă nu-i e ruşine să apeleze la orice mijloace pentru a-şi atinge scopul. După ce a guiţat zile întregi despre cum o să-i fure pe ei Dinamo şi Colţescu, ăsta din urmă, slab rău de înger, a avut grijă să nu le ofere clujenilor nici un prilej de care să se lege. Nu i-a deranjat cu nimic, iar orice fază la limită a judecat-o în favoarea primitoarelor gazde. Să nu se înţeleagă de aici că Dinamo s-o fi autodepăşit cu noul antrenor pe bancă. Nicidecum, asistăm la continuarea farsei cu Dragoş Grigore mijlocaş, aceasta fiind evidentă când respectivul a primit o pasă pe un culoar de singur cu portarul, pe care, fricos, a deturnat-o în lateral, la Alexe. Iar Colţescu i-a ciupit pe dinamovişti de o indirectă în careu (joc periculos, dacă ar fi existat contact era penalty!), apoi i-a dat lui Nica un al doilea galben pe care nu l-a înţeles nimeni. Sigur că nu de asta a pierdut Dinamo, dar Uliu Mureşan a ştiut cum să se asigure. Tot el, clarvăzătorul, a declarat că sezonul ăsta jocurile sunt făcute pentru Petrolul în cupă. Tare mi-ar plăcea ca de data asta să aibă dreptate, asta ar însemna un an pe sec pentru CFR. Hai că n-o fi foc, au avut parte de destule satisfacţii în Liga Campionilor, poate vor avea şi în continuare, dacă nu, e bună şi Liga Europa.

Adversara din semifinale a clujenilor se va fi ales dintre Rapid şi Astra, meci disputat aseară. Dacă va fi pierdut Rapidul, atunci vom avea semifinale fără bucureşteni, de când nu s-a mai întâmplat asta veţi citi desigur pe site-urile de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A revenit Uliu Mureşan!.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A revenit Uliu Mureşan!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei