Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal pe drumul spre casă

Bătaie în autocar, din cauza cadoului primit de la fosta soţie: un pachet cu peste 90 de grame de haşiş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 34 de ani care a provocat scandal într-un autocar care se întorcea din Spania, crezând că i s-a furat un colet, a ajuns în arestul poliţiei, după ce oamenii legii i-au găsit coletul şi au văzut ce se afla în el: peste 90 de grame de haşiş.

Toată povestea s-a petrecut  marţi seară, în jurul orei 23:00, când autocarul respectiv, aparţinând Atlassib, se afla pe raza oraşului Gura Humorului.

Ionel Avram, din municipiul Iaşi, se întorcea din Spania, iar pe drum a consumat împreună cu un alt călător, pe care l-a cunoscut în autocar, o sticlă de whisky.

Când au ajuns la Gura Humorului, ieşeanul a început disperat să caute prin jurul său, iar la un moment dat s-a dus la scaunul pe care stătea cel cu care băuse sticla de whisky şi l-a acuzat că i-a furat un pachet.

Călătorul în cauză i-a explicat că nu a luat nimic, însă Avram, susţin anchetatorii, l-a lovit cu pumnii, cerându-i să-i dea pachetul.

Şoferii de pe autocar au sunat la 112 şi au oprit maşina într-o benzinărie de la ieşirea din Gura Humorului, unde a venit un echipaj de poliţie.

Ionel Avram a recunoscut că l-a lovit pe respectivul călător, însă a declarat că motivul a fost acela că respectivul i-ar fi luat 3.600 de franci elveţieni. 

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că furtul banilor nu se confirmă, însă au reuşit să găsească sub scaunele din faţa locului pe care stătea ieşeanul pachetul pe care acesta îl căuta disperat. Era vorba de un pachet de mici dimensiuni, învelit în staniol şi folie de plastic, rupt într-un colţ, în care se aflau aproape 93 de grame de haşiş.

Întrebat despre proveniența acelui pachet, Ionel Avram, explică procurorii DIICOT,  a declarat că l-a primit cadou, în perioada în care se afla în Spania, de la fosta sa soţie.

Ieşeanul a recunoscut că a pus „cadoul” în buzunarul de la piept din interiorul gecii, fiind posibil să-i fi căzut sub scaun.  

Procurorii DIICOT l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul din Iaşi, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi introducere în ţară de droguri de risc.

Ieri, Ionel Avram a fost dus în faţa judecătorilor Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, însă magistraţii au considerat că tânărul poate fi cercetat în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie în autocar, din cauza cadoului primit de la fosta soţie: un pachet cu peste 90 de grame de haşiş.
 Vizualizări articol: 2170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Bătaie în autocar, din cauza cadoului primit de la fosta soţie: un pachet cu peste 90 de grame de haşiş2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   93 grame trimis de
(30 nov 2012, 16:37:42
dupa cum observ, in suceava drogurile au ajuns un lucru banal, fara pericol, chiar normal, dpdv al acestor judecatori.citesc despre adevarate grupari de traficanti si consumatori de droguri care sunt judecate in stare de libertate chiar dupa o luna de arest preventiv sau dupa cele 24 de ore ale procurorului. 93 de grame de drog observ ca nu este un lucru periculos, eu totusi cred ca este o cantitate destul de mare si importanta pentru unul care vinde sau mai multi care consuma.
multumesc ca mai exista politisti care realizeaza aceste dosare cu droguri si ca mai stopeaza activitatea acestor oameni, poate Suceava va fi un loc mai putin expus drogurilor si mai sigur pentru copii mei.
felicitari inca o data politistilor, procurorilor pentru cercetarea acestuia si desigur judecatorilor pentru lasarea in libertate.
un parinte ingrijorat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei