Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comparație

Băișanu consideră că pedeliștii se comportă ca niște „calici mândri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 1 Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, consideră că acțiunea celor de la PDL de a strânge semnături pentru ca Suceava să devină capitală de regiune este „o chestie virtuală” care nu are nici un efect asupra dezvoltării județului. Băișanu le-a adus aminte pedeliștilor că au lăsat o populație în sărăcie și că au fost de acord cu tăierea pensiilor și a salariilor.

„Îi întreb pe domnii și doamnele de la PDL care au găsit peste noapte o chestie virtuală ce nu are efect asupra dezvoltării județului, au votat tăierea de pensii în Parlament? Ați votat micșorarea salariilor cu 25% după ce ați promis o creștere a salariilor profesorilor cu 50%? Doamnelor și domnilor parlamentari PDL din județ, ați votat desființarea spitalelor la nivel național? Ați votat tăierea banilor pentru mame și copii? Ați votat construirea unui kilometru de drum județean cu 1,6 milioane de euro când prețul maxim era de 400.000 de euro? Vă comportați, în opinia mea și a cetățenilor, ca niște calici mândri. Ați reușit în patru ani de guvernare să duceți România, în frunte cu Băsescu, Udrea, Boc și alte astfel de caricaturi politice, în pragul disperării. Toate astea se văd pentru că noi și voi suntem total diferiți. Voi strângeți semnături pentru o poveste, iar noi în numele sărăciei oamenilor din județul Suceava”, a spus Băișanu.

El este convins că ce a pățit PNCD în anul 2000 „a fost un pistol cu apă” față de ce va păți PDL după alegerile parlamentare din 9 decembrie. „Sunt convins că nici unul dintre suceveni nu ar renunța la ideea de a avea la Suceava capitala regiunii, nu trebuie să inventați voi, cei de la PDL, acest lucru, așa cum ați făcut cu <Crăciun în Bucovina>,pentru că Crăciun în Bucovina era și acum 1.000 de ani, sau cu <Paștele în Bucovina>,pentru că Paște în Bucovina era și acum 1.000 de ani, sau cu turismul. Turiștii veneau în Bucovina nu pentru că a venit PDL, Mesia pe pământ, iar cornul abundenței s-a răsturnat la Suceava. Turiștii au venit dintotdeauna în Bucovina cu drag pentru că Dumnezeu ne-a înzestrat pe oamenii de aici cu bun-simț, respect și cu o natură extraordinară”, a mai spus Băișanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băișanu consideră că pedeliștii se comportă ca niște „calici mândri”.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băișanu consideră că pedeliștii se comportă ca niște „calici mândri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CONFIRMARE trimis de
(30 nov 2012, 17:51:46
SI NORMAL SA FIE CALICI,A AVUT GRIJA ARIPA SECURIST-KGB-ISTA DIN PNLSA VA FACA ROST DE FONDURI,DOAR AU GALERII CARIERE SI BLEAHURI DE FORAT.
D-LE BAISANU,AUTOR AL CARTII ,,JUDETUL SUCEAVA,RISCURI SI VULNERABILITATI'' CE AVETI DE SPUS DESPRE ATENTATUL LA SANATATEA PUBLICA IN ACEST JUDET??????????
INTREBATI PE LA CADASTRU SAU PE MINCU!!!SUCCESURI!
2.   Comentariu trimis de
(30 nov 2012, 20:09:52
raducu,raducu,sa vina raducu vajnicul aparator al domnului de ''succes'' politician!
3.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2012, 02:17:43
cui ar folosi ca suceava sa fie capitala de regiune cand jucetul suceava detine primul loc pe tara la datornici catre banci ce nu/si mai pot achita ratele ??????????raspuns:la cativa politruci care aspira la functii inalte in conducerea unei regiuni,de aceea se bat pentru strans semnaturi.sa le fie rusine ptr. ca ei au adus pe suceveni in acest top rusinos.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei